G01/02 Bredde: Rust og rot, men allikevel robust i høståpningen

Bærums Verk Hauger 01 Bredde- Bærum SK 01/02 Bredde  1-6  (0-3)

Vi har hatt en kort oppkjøring til høstens sesong. Oppmøte har variert, så jeg følte meg ikke sikker på hva som ventet oss når vi trasket utpå kunstgresset rett ved Dønski VGS. En redningsplanke ble at også BVH hadde få spillere. Om mulig av en annen årsak enn oss. For nå på høsten så skal gutta våre stilles mer krav til, og om man bryter regler iht oppmøte og/eller kommunikasjon så må man stå over påfølgende kamp.

Vi forsøker å løpe fra Zidane

Vi forsøker å løpe fra Zidane

Vi er 14 stk, noe som skal vise seg å være bra nok. For blant de har vi 2stk 03ere som har bidratt på laget før. Elton og Eliot. De er store, gode, smarte og jobber iherdig. Det er slik jeg kjenner de, og i dag er intet unntak.

Vi tar kommandoen fra start, men det første kvartet er det lite som skapes. Jeg har både dårlig stemme og syn denne kvelden (derfor referatet er forsinket også). Men vi tolk og førerhund så maner jeg gutta til tålmodighet.

Det vil betale seg, og vi setter inn 1-0 og 2-0 rett etter hverandre når 1.omgang er omtrent halvspilt.

To gode cornere fra Kenneth sørger Elton og Eliot for å kjempe i mål. Agendaen er satt og gul orden opprettet. Så utover kampen fra nå av er vi bedre eller i verste fall på samme nivå med de blåkledde fra BVH.

I dag var vi GODE på dødballer!

I dag var vi GODE på dødballer!

Vi punkterer kampen med 3-0 før pause, og det er lite vi burde forandre.

Bytter gjøres, ellers er vi fulle av håp foran 2.omgang. Vi starter første halvdel med mye «kladd under skia». I alle fall er det jeg blir fortalt av de som kan se. Det knotes, krasjes og vi finner ikke løsninger. Så litt ut av ingenting skårer BVH sitt mål for kvelden. Det er ingen grunn til panikk, men prestasjonene våre er ikke gode nok nå.

Det som ikke var bra var at tidvis ble det god gammal "møljefotball"

Det som ikke var bra, var at det tidvis ble god gammal «møljefotball»

Pretlove kommer inn på midten, Kenneth blir sikring bak og mer skal ikke til før vi på nytt fester grepet på kampen. Vi produserer mer nå enn noen gang tidligere i kampen, og det er rettferdig at vi skårer 3 mål til i denne omgangen.

For de med gode mattekunnskaper så betyr 3+3 at vi totalt skårte seks mål denne kvelden. Samtidig er det knapt noen spoileralert når jeg allerede har nevnt at BVH skårte den ene gangen. Så seier, 6-1. Greit nok og moro for unga!  Samtidig må vi løfte spillet og gutta steppe opp når det gjelder kommunikasjon på og utenfor banen, om vi skal ha noen mulighet når vi er verter for Fossum nå torsdag førstkommende kl 1845 på Kalvøya!

Gul glede, la oss håpe det fortsetter ut september!

Gul glede, la oss håpe det fortsetter ut september!

Vi håper å se mange gule fans der!