G01/02 bredde: Når sjefen er borte danser spillerne på banen

ØHIL 3 – Bærum 2 0-9 (0-5) Med treneren på reise med juniorlaget, måtte vi klare oss på egenhånd i denne kampen. Ole har backet opp guttene på tidligere kamper, og tok utfordringen med å lede laget mot ØHIL på strak arm.  Vi er kommet så langt i serien nå at vi møter de samme lagene for andre gang. Selv om vi møter laget for andre gang, er det ikke sikkert vi møter de samme spillerne og de samme utfordringene. At motstanderlaget ligger nederst på tabellen og vi vant forrige kamp med tre mål, er ingen grunn til å ta seieren på forskudd.

DSC09481

Frispark med skudd mot mål

Dommeren ble forsinket til kampstart, så det ble god tid til oppvarming. Med dommeren trygt plassert på midtbanen (som under store deler av kampen) kunne vi ta avspark på Jar-banen. Julian var kampens kaptein og overtok Massimos rolle med å passe på at laget ikke klaget på dommeren og at det var Fair Play under kampen. Vi på sidelinjen syntes at motstandernes spillere var vel høye, og lurte litt på hvordan det skulle gå. Vi trengte ikke å lure så lenge, for under fem minutter etter avspark hadde Kevin scoret det første målet.

DSC09508

Glade lagkamerater gratulerer Kevin med flott scoring

Laget vårt, som var nytt ved seriestart, har spilt seg sammen og er nå en flott og sammenspleiset gjeng med 01/02-spillere. Dette kom frem under kampen med flott innsats fra keeper, forsvar, midtbane og angrep. De tar ansvar, snakker sammen og Håkon og Lars i forsvaret er med og passer på at de holder linja slik at motstanderne ikke får plass i bakrommet (det er vel det det heter?). Det at vi tidvis har slitt med å få til avslutningene, så vi ikke noe til i denne kampen. Det formelig rant inn med mål fra henholdsvis Sepanta, Kenneth og Zidane. Godt hjulpet av gode pasninger (assist på fotballspråket har vi lært) fra blant annet Patrick og Kenneth.

DSC09491

Konge, Kenneth! Endelig satt’n!

Ved pause ledet vi med fem mål tross iherdig innsats fra ØHILs spillere. Supportere stilte med godsaker til pausen, men Ole tok en sjefsavgjørelse og sa de måtte vente til etter kampslutt. I vår iver etter å holde orden på målene og hvem som scoret, ble Julians kjemperedning i den innledende omgangen notert som skåring. Stemningen var i alle fall god på sidelinja.

DSC09482

Julian holdt buret rent

Andre omgang fortsatte som første, selv om vi bortskjemte supportere syntes det tok litt før scoringene kom. Zidane, Ulrik og Kevin scoret til sammen fire mål, og vi foreldre hadde empati med motstanderlaget som tross heltemodig innsats ikke fikk ett skudd forbi forsvar og keeper som førte til mål. ØHIL skal ha all ære for at de aldri ga opp kampen. Det er beundringsverdig å holde motet, moralen og fint spill oppe når man ligger under med så mange mål. Å ligge sist på tabellen er jo noe G01-laget kjenner godt til fra forrige sesong.

Vi håper Massimo har det fint i Kina og at han kjenner stolthet over gutta som avsluttet denne siden av serien med et flott sluttresultat under ledelse av Ole og støtte fra sidelinja! God sommer!

DSC09521

Ole ledet kampen med mottoet «Ha det gøy på banen»!

Flere bilder fra kampen på bloggen G01/02 bilder.