G01/02 Bredde: Grønt gress ga goal!

Bærum 01/02 Bredde- Holmen G01 Bredde   6-3  (3-1)

Vi hadde hatt en trening på Kalvøya, så vi kjente til humper og hvor det lå måkebæsj. Vårt fokus for dagen var å unngå begge deler.

Også i praten av forkant av kampen, så snakket vi om at her på «øya» må vi spille en noe mer direkte stil. Finesser og pasninger må erstattes med kynisme og hard innsats!

Gutta følger avtalen i dag!

Gutta følger avtalen i dag!

Drøyt halvparten av gutta er konfirmanter og skal ta til seg mer eller mindre visdom, være seg om det er kirkelig eller hedning…UPS*…jeg mener borgelig variant 😉      Her i solsteika tok de til seg både vann og visdom. Fra første spark så gjør vi mye riktig, og til tross for smal bane så er kantspillet godkjent. Det er stort sett vi som står for avslutningene, og vi blir også belønnet med mål etter hvert som kampen skrider frem. Vi rekker tre mål før pause, og kan være fornøyde med at vi endelig setter sjanser. Dette har hittil i år vært vår svakhet, men i dag så løsner det. Så blir det spennende om det blir et blaff, eller om vi er mer enn «one-hit Wonder» a la Vanilla Ice og sommerlåta «Ice Ice Baby» fra 80-tallet

Vi fra linja kan konstatere at gutta blir stadig bedre!

Vi fra linja kan konstatere at gutta blir stadig bedre!

 

Nå som dere har trykket på youtube-linken og koser dere med godlåta i bakgrunnen, så kan jeg også fortelle at vi spilte enda bedre i 2.omgang. I dag er samtlige gode, og noen er veldig gode. Vil nevne Elias på backen, som dessverre måtte forlate oss etter kampen med en hjernerystelse. Dog skal de siste rapportene fra legevakta være at alt er vel!  Gutten trenger bare hvile, og må nok klare seg pinsehelgen uten dataspill!

Det er flere nye på skåringslisten i dag. Aijdin og Adrian, fra henholdsvis 01 og 02 skårer begge fra kort hold. Videre så er «Kenneth Maskin» frempå.

Mål nummer 2 er et faktum!

Mål nummer 2 er et faktum!

Defensivt så er vi solide selv om Holmen skårer to mål.  De skaper vel 4 sjanser, Julian er solid på to av de, mens to havner i mål. Vår bakre mur er Trump sin drøm-  en pottetett mur!   Så det lover godt når vi om en uke skal møte serieleder Lommedalen!

¨Takk til alle foreldre-fans for oppmøte, er moro å se entusiasme rundt gutta!  Tommel opp og en kvikk-lunsj (i pinsen??) er avsendt!