G01/02 Bredde: Fortjent tap mot Lommedalens gutter

Bærum G01/02-Lommedalen G 01-09?       0-4 (0-1)

Ovenfor skrev jeg Lommedalen G01 til G09, det er nok en liten overdrivelse. Men Lommedalen stilte ungt i dag. Når de kom gående med G03 på ryggen og knapt rakk over gresset som kommunen selvsagt ikke har klipt, da burde vi løpe fra og hoppe høyere. Det var første tanke som slo meg. Strategien ble deretter.

Det skal vise seg at fra første spark på ballen så er ung og «gammel» på Lommedalen som en norsk utgave av Barcelona. De spiller oss ut langs bakken. Mange fine kombinasjoner, vi blir løpende rundt og etter. De tar tidlig ledelsen, det er faktisk kun gått 1 minutt og 20 sekunder. Så første slag er delt ut, og vi er nede for en rask telling.

Lommedalen, i anledning i hvit og sort, fortsetter å få inn småtreff. «Jabb» på «jabb». Vi blir mer groggy, og det er kun en god Julian, stolper og en dose flaks som gjør at vi ikke må ned i kanvassen for andre gang. Så vi er med i kampen. I alle fall på resultattavla. Når det gjelder selve spillet, så skal jeg ærlig innrømme at vi lå bak og på etterskudd.

01holmenforsvar

01 Holmenforsvar

Selve mulighetene som Lommedalen skaper avtar noe i frekvens, men de er fortsatt noe bedre enn oss. Vi får ikke holdt ballen i mange trekk, før vi mister den. Så da går det som det må gå når man har blitt presset bakpå i en lang periode. Det holder seg riktignok til 0-1 når det er pause, men vi havner med både 2,3 og til slutt 4 bak utover 2.omgangen.

Pausepraten hjalp ikke

Pausepraten hjalp ikke

Pausegrepene funker ikke, samtidig er det ikke (kun) vi som spiller svakere enn normalt. Vi møter et veldig godt Lommedalen lag denne kveld. Ung som gammel, de spiller fin fotball. Det lignet det vi fikk til mot de når vi gjestet Helset-banen på vårparten i 5-3 seieren. Så ja, vi taper til slutt 0-4. Da er det ting å rette på, samtidig er ikke kampen bare negativ. Flere spillere viser seg frem, det gjelder nå i kampene fremover å få til at spillere og spillet blir til et velfungerende kollektiv. Vi har vist tidligere at vi kan, så nå gjelder det å gjøre unna konfirmasjon, lekser for så å stille opp mannsterke på trening. Der legger vi grunnlaget for hva vi får til i våre siste kamper (Nesøya, Snarøya og Vollen).

Dette var vel det nærmeste vi kom mål

Dette var vel det nærmeste vi kom mål

Til slutt så vil jeg fremheve noen spillere som presterte bra. Kenneth er selve limet på midten. Duellstyrke, pasninger, og skuddfot holder alltid høyt nivå. Videre er Ulrik god på kant og i spissrollen. Det går unna med både styrke og kraft når lysluggen «spenner skia» og setter utfor!  Håkon leverer alltid godt nivå på sitt forsvarsspill.

Håkon som alltid solid i bakre rekker

Dheena spiller sin beste kamp for oss, og vinner ballen flere ganger med fandenivoldsk innsats og god gammal tæl! Til slutt en tommel opp til sisteskanse Julian. Tapet hadde vært doblet om du ikke hadde vært keeper. I tillegg til redninger, så styrer du spillet, informerer og er 100 % fra oppvarming til siste signal i kampen.

Dheena med sin beste kamp så langt

Dheena med sin beste kamp så langt