G01/02 Bredde: Vi taklet en rekke utfordringer på denne varme dagen!

Snarøya G01- Bærum G01/02 Bredde  2-4  (1-2)

Vi har fin flyt om dagen, der vi bøtter inn mål på mang et vis via ulike spillere. Så vi har evnen til å tilpasse oss motstander. Det kom godt med i dag, da hovedutfordringen ikke ble motstander, men en dommer som trakk frem kort fra shortslomma hurtigere enn jeg åpner Twist i påskeferien!

En annen utfordring i dag var at vi spilte i ekstrem varme. Så gutta fikk beskjed om å drikke hyppig. Det ble også lagt inn en vannpause midt i hver omgang.

Ved kickoff så er det Snarøya som har både ball og initiativ. De spiller fin fotball langs bakken, mens vi bruker krefter med å løpe etter å jage. Heldigvis for oss er de ikke så giftige i avslutningene. Det er faktisk vi som tar ledelsen. Det er Patrick som skyter fra ca 16meter, og ballen havner ned ved stolperota. 1-0, Gul jubel!

MÅL! Yes!

Vi står i en slags mur!

Jubelen varte derimot ikke så lenge. Som kreftene, så var ledelsen relativt kort. På en corner kan en grønnkledd spiller umarkert sette innsiden av foten til for en enkel utligningen. 1-1, ca halvspilt. Nå var det vannpause. Det er en pause som egentlig skal vare 30 sekunder uten instruksjoner.

Her er bildebevis på at vi sviktet i markeringen i forkant av 1-1 skåringen.

Her er bildebevis på at vi sviktet i markeringen i forkant av 1-1 skåringen.

Dessverre kom vi ikke unna frustrasjonen med nevnte dommer som jeg skrev om i innledning. Alt var gult kort, så gutta ble forståelig nok frustrerte og mange trakk seg også fra dueller. Så vi måtte balansere på knivseggen. Tørre å bruke fysikk, men samtidig forsøke å tilpasse oss en «triggerhappy» dommer. Et annet problem er jo regelen om at hvis man får gult kort, så skal man sone 5 minutter med en mindre. Så dette ble rene hockeykampen i 1.omgang.

Med Kenneth på banen vant vi mye på midten.

Med Kenneth på banen vant vi mye på midten.

Vi takler resten av 1.omgang på det jevne. Fordi vi tar ut noen av våre sterkere spillere, som ofte bidrar til at vi vinner mye dueller på midten, så faller vårt overtak her. Snarøya får oftere ball, og bedre tid. De skaper, men vårt forsvar stanger unna. Nok en gang er det vi som tar ledelsen, og nok en gang er det Patrick som skinner som sola langs kanten og både fører og dribler Snarøya-spillere til pølseboden. På benken telte vi tre driblinger, og hans avslutning holder samme klasse. 2-1 og en kalddusj for Snarøya

Patrick løper fra det meste!

Patrick løper fra det meste!

Vi holder den ledelsen til pause. Jeg spør behersket dommer om list på kort, gir hans beskjed videre til gutta som klemmer seg sammen i et område for å få litt skygge. Praten går med på å la alle kluter stå til slik vi pleier, og at de må være flinke med å si ifra når de er slitne, slik at vi kan bytte ofte.

Snarøya starter oppløftende. De sentrer, skaper og skårer. Heldigvis bare en gang. 2-2 etter ca 10 min spilte. Kampen føles åpen nå. Vi har hatt komfortable ledelser på tilsvarende tidspunkt i de seneste kampene. Sånn sett var jeg spent på hvordan vi ville takle også denne utfordringen. Kenneth settes innpå igjen, vi vinner flere dueller og vi får skapt mer offensivt spill. For øvrig bytter vi i hyppig tempo. Det er et slit å spille, men gutta gir 100 % der ute. Så vi kjemper oss tilbake i kampen, tar over spillet og tar ledelsen for tredje gang. Denne gangen holder vi Snarøya ute, og vi øker til 4-2 med 10 minutter igjen.

Frisparket rett før vi tar ledelsen!

Frisparket rett før vi tar ledelsen!

Dommerens klokke derimot går raskere enn alle andres. For med drøye 4 minutter igjen, så blåser han av. Heteslag? Mangel på kontroll?  Uansett, så vinner vi på en dag der mye uforutsett oppstår. Så vi er forhåpentlig flere erfaringer rikere, bedre «skolert» og står klare for å spille fin fotball igjen neste uke når vi tar imot Vollen på naturperlen Kalvøya!

Vi kunne skimte seieren i horisonten!

Vi kunne skimte seieren i horisonten!

Igjen vil jeg si tusen takk til en stor og positiv foreldregruppe som virkelig hjelper oss fremover (da ikke bare i bil frem og tilbake)!

Takk til foreldrene!! (Vi manglet kun iskrem på veien hjem :P

Takk til foreldrene!! (Vi manglet kun iskrem på veien hjem 😛