G01: Vi fortsetter i riktig retning

Bærum G01-Høvik G01   2-4 (1-2)
I strålende sol denne onsdagen så ventet Høvik som motstander på motsatt halvdel. Et lag vi tapte 1-7 mot i vår, og resultatet fra den kampen gjenspeilet spilleforskjellen.
Helt siden juni har vi hatt flyt, og samtlige har vist bedring. Både i individuelle ferdigheter, men også når det gjelder å spille på samme lag. Vi begynner å få mange trekk når vi har ball, og tidvis glimter vi med godt angrepsspill.
Perfekte forhold rett etter avspark

Perfekte forhold rett etter avspark

Så også i dag var vi vitne til overnevnte punkt.

I første omgang var vi noe preget av at Høvik satte mye press på vår banehalvdel. Takket være et solid forsvarsspill klarte ikke Høvik å få uttelling til tross for mange angrep og dødballer. Topp keeper-spill av Julian hindret også mange mål, deriblant da ballen ble snappet ut av bena på angriper. Vi var sjeldnere på motstanderens banehalvdel. Likevel, når vi først kom over på den andre siden utnyttet vi sjansene med hurtige angrep mot et forsvar som ikke rakk å komme seg helt tilbake.

I pausen så legger vi om til 4-4-2. Det gjøres mest fordi jeg ønsker å (overraske med) presse høyt.

I ettertid kan det sies at det var et fornuftig grep, for vi var mer balansert med angrep på begge sider. Halvveis ut i omgangen blir vi noe presset da vi hadde to spillere ute med gule kort. Igjen viste lagspillet at det er viktig å gjøre seg spillbar, se hverandre og utnytte ledige spillere. Og selv med to færre på banen så ble det ikke sluppet inn et eneste mål. Dessverre gikk det ikke helt vår vei i måltellingen til slutt, men det viktige er at vi ser at laget har blitt bedre. Det kan ikke alltid måles i scoringer.
Vi kom tettere innpå i 2.omgang

Vi kom tettere innpå i 2.omgang

 

Det viktige for meg siden jeg tok er å se at laget tar mer og mer form som ETT LAG hvor alle fyller en viktig rolle. Dette gjør det også mer morsomt for alle å spille, siden alle nå ser at de er viktige og faktisk bidrar. På utligningen til 2-2 ser vi godt dette. Kenneth er helt alene med keeper og de fleste vil valgt avslutning i en eller annen form der, men han ser Nicolai komme som et tysk lokomotiv bakfra. Han spiller ballen tversover og Nicolai kan ta fordel av farten han har og enkelt sette inn 2-2. Dette var virkelig en laggoal. Sånn skal det gjøres gutta!

Knallgod innsats i dueller

Knallgod innsats i dueller

 

Høvik sin trener la også merke til at vi har blitt mye bedre siden forrige møte og gav oss flott tilbakemelding etter kampen. «Fair Play»- honnør til Høvik!

Dere har all grunn til å være stolte av dere selv, alle sammen.