G01: Sol, skåringer og seier mot Fossum!

Bærum JR3- Fossum JR 1   12-0  (7-0)

Sola strålte i dag, såpass mye så at det var dessverre ikke så mange som tok turen ned til Sandvika Stadion denne fredagskvelden. Litt leit, fordi det ble mange mål. Totalt 12 kuler som ble flytta på kuleramma, og det attpåtil riktig vei sett med Gule øyne!

Det ble mye gul jubel i dag!

Det er for mange til at en ordblind og kioskbetjenende skribent kan yte alle rettferdighet, så det blir mer en totaloppsummering av kampen.

Med knappe minuttet spilt så starter shower. For vi kommer langs kanten, ballen legges inn og der blir Sander holdt. Jeg tror en såpass klar holdning kan klassifiseres som en god bamseklem. Dommeren er fint oppe i situasjonen, og peker på 11-meteren. Kaptein Gaute tar ansvar og legger lista med en sikker skåring allerede etter 1 minutt.

Snart blir man holdt og straffe dømmes

                                                                       Hat-trick Monsen

 

Det blir både 2-3-4. Skåringer av Hveem og 2* Sander Monsen Berg. Klokka har bikket så vidt kvarteret, men kampen er like død som en ulv på Elverum.

Vi klarer allikevel å holde oppe et akseptabelt trykk, og mulighetene kommer som et resultat av dette. Dermed også flere mål. 5-0 er nok en gang med Sander Monsen Berg som da har notert seg for et såkalt hat-trick.

«Mål-Monsen»

6-0 er kaptein Gaute sitt andre for kvelden, på nok en dødball. Nå på et flott slått frispark fra ca 25 meter. Gutten har krutt i støvlene!

Vi rekker en til før pause, denne gang ved Hveem som vil også forsøke å få hat-trick.

Med pause så er det tide for å stikke inne i kiosken igjen og varme vafler. Det kommer hele 3 stk, så jeg rekker også å få med meg noe pauseprat. Den går kort fortalt ut på å forsøke å holde tempo og konsentrasjonen. For la det ikke være noe tvil, alle som er tilstede vet kampen er avgjort, men vi må jobbe videre på spill og kombinasjoner. Sagt på annet vis, det er fortsatt 45 minutter igjen å spille før vi kan ta en paraplydrink og reker på terrassen!

 

                                                                                Sola steiker

 

Vi viser tidlig at sola steiker og at vi blir noe slappe. Allikevel er vi bedre, men er vi gode nok? I dag så ja, men om vi spiller slik senere, da er svaret noe mer usikkert. Så det tar tid før vi skaper farligheter, men effektiviteten sørger for at 7-0 til pause ender med totalt 12-0 når dommeren 3 minutter på overtid (!!) blåser av kampen.

Flere av skåringene kommer av godt oppbygde angrep, pluss at Gaute er dødballspesialist. Dere kan se 11-0 målet hans i bilder under her:

Gaute gjør seg klar for frispark

ballen har fin bue…

og går til i mål!!! 11-0 på dette tidspunktet. Gaute med 3 dødballskåringer

Så ja, det ble 12-0 og 3 poeng. Ullern avga også poeng (5-5 mot Heggedal), mens Øvrevoll/Hosle vant sin kamp (8-1 mot Holmen 2). Det betyr gjenvunnet tabelltopp, men med Ullern og ØHIL pustende i nakken som en ulv på jakt.

Gledelig nok ingen kort eller skader, så gutta er nok pigge når vi fredag 2.juni spiller mot Heggedal borte kl 1830