G01: Sats 2 Elverumsturneringen 2015

Takk for en flott tur til Elverum med 15 ivrige spillere klare til kamp.

DSC07082

Klar til avreise.

Stemningen og lydnivået var på topp på vei oppover med klubbussen. Kø gjennom Oslo og en ulykke før Skedsmokorset forsinket oss en god del. Til tross for avreise i god tid ankom vi sekretariatet kun 10 minutter før fristen. Det ble noen lange timer i bussen og det gjorde kanskje sitt til at det ikke tok helt av i første kamp fredag kl. 20.40. Vi hold stand 1-1 mot Høvik som hadde hvilt seg flere timer i Elverum 😉

Lørdagen startet langt bedre med kamp passe tidlig kl. 10.30. Der ble det 5-0 mot Nesodden 3 på naturgress. Så bar det ut i skogen (Hernes) og en ny kamp på naturgress. Her møtte vi mer motstand og tok en knepen seier 1-0 mot Vardal. Vardal viste seg også å være en veldig hyggelig gjeng som det skulle vise seg at vi skulle møte igjen. Den tøffeste kampen stod igjen mot Nordstrand 1 der vi tapte 0-7 , ikke helt uventet mot et 1. div. lag. På den annen siden plasserte dette oss på en god 3. plass i pulje og vi kom dermed direkte videre til B-sluttspill.

 

DSC07110

Action

 

Søndag var det oppstart kl. 11.00 mot Nesodden 2. Det var en litt tøff kamp og med tett mellom avblåsningene, med en dommer som gjerne innhentet «faktaopplysninger» fra spillere og publikum 😉  Etter to omganger stod det lik 1-1, etter at Nesodden dro i havn et mål like før kampslutt.  Dermed var det klart for 2x5min Golden Goal.  En «lett» nervøs stemning bland publikum. Første 5 min ingen mål, men SÅ, endelig litt ut i andre ekstraomgang kom den velfortjente seieren.

Vi begynte å skimte finalen i det fjerne. Lydnivået i bussen på vei fra kampen var igjen skrudd opp på 8 eller 9.

Endelig tilbake på kunstgress på stadion kom vi oss forbi Nordstrand 3 med seier 4-1. Kanskje ikke så lett i starten som vi trodde, men det gikk seg til etter hvert. Nå gjenstod bare finalen, men hvem skulle vi møte?

DSC07105

Glade gutter på benken. Alle får spille.

Joda, den hyggelige gjengen fra Vardal. Under den prestisjetunge finale-kampen ble utvekslet både hyggelige kommentarer og latter mellom spillerne på tvers av lagene. Våre spillere kunne i tillegg by på en kort ballett-oppvisning midt i andre omgang. Det ble til slutt en velfortjent seier 3-1.

For oss voksne som var med, ble turneringen stadig mer spennende etter hvert som det dro seg sammen mot finale. Selv om vi ikke har løpt rundt som guttene, var vi også ganske slitne etter en mental påkjenning.

Det er bare å ta av seg hatten for guttene som har stått på og ytet sitt beste over så mange kamper. Det står det respekt av. Det er fortsatt mye å lære, men helgen har vist at det man lærer på trening faktisk kan komme til nytte på banen også. Så her er det bare å forberede seg på tøffe tak og krevende økter når det starter opp igjen mot slutten av sommeren.

DSC07174

Seieren foreviget.

 

Til vi sees igjen; en riktig GOD SOMMER til alle sammen!

Mvh.
Dag Kr.
Lagleder G2001.2