G01: Oppstart av 11’er

Bærum Sportsklubb Gutter 2001 har nå vært i gang med vintertrening siden november 2013, kort tid etter avslutningen av 7’er fotballen. Laget har tatt form og spillermøter er avholdt. Vi har rukket noen treningskamper.

Laget trener 3 ganger i uken på Kadettangen: Mandager kl. 16.30, onsdager kl. 16.30 og søndager kl. 14.00. For de mest ivrige er det er også mulighet for å trene med Gutter 00 på tirsdager kl. 18.00. Den generelle treningstiden er vanligvis 1,5 time.

Guttene har gleden av å kunne trene på ny og oppvarmet kunstgressbane. I tillegg har vi en 7’er bane som også benyttes til trening samt en innendørshall. Så har vi en ny tribune; der engasjerte voksne kan heie på sitt «favorittlag» og overvære treningene på 11’banen.

Laget trenes av Chris (24 år), med tidligere trenerbakgrunn fra 98-laget i klubben. Klubbens ledelse er på «banen» og i direkte kontakt med trener og lagledelsen for å legge videre planer samt bygge opp og styrke laget ytterligere mot deltakelse i sesongens 2. divisjon.

I år er planen å delta på Norway Cup i Juli. Vi skal også delta i OBOS-cup. Før denne tid satser vi på flest mulig treningskamper, og en og annen enkelt-cup før seriestart.

Klubben er for øvrig interessert å komme i kontakt med nye og engasjerte spillere. Dersom noen skulle være interessert i å spille for Bærum Sportsklubb er det bare å ta kontakt med daglig leder Svein Erik Hope på e-post hope@baerumsk.no så vil han kontakte dere for mer informasjon.

Sammen med fotball-glade gutter ser vi også frem til å møte engasjerte og oppmuntrende foreldre/foresatte eller andre voksne som kan tenke seg å bidra, eller som rett og slett bare vil være med å heie på guttene.