G01: Det holdt med halvveis mot Røa

Røa G15 Elite-Bærum G15 Elite  0-4 (0-3)

I kveld befant Bærum SK egen skribent seg på beste vestkant. Anledningen var kvartfinale i OBOSCUP, mellom de rødkledde vertene Røa og våre egne Gule helter. På folkemunne kalt for Bærum Sportsklubb.

Vi har alltid spilt jevnt med Røa, dog har vi hatt et aldri så lite marginalt tak på de. Vi forventet nok en jevn batalje i dag og. Slik skulle det ikke vise seg å bli.

Innledningsvis er det riktignok slik. Skal jeg velge «meglerspråk» så er vel termen «potensielt spennende», men jeg er en enkel kar oppvokst med fjøs, gårdsarbeid og enkle setninger. Så jeg velger heller å beskrive det som jevndårlig. Ingen festet noe grep. Fra vår eminente plass på tribunen ble det tidvis heller snakket om golf i Spania, været og ideer til middag.

Det tar + – 20 minutter før vi begynner å fjerne rusk fra maskineriet vårt. Til gjengjeld så går vår motor da som en moped fjernet for fartssperre. Vel og merke av den hjemmesnekra modellen, for det er ikke helt etter «Jan Dereks ABC» vi angriper, men i dag godt nok for å gjøre jobben.

1-0 kommer ved Christian Hveem, som snapper opp retur fra keeper. Et av våre tidligste angrep som inneholdt mer enn fire trekk. Gul ro og orden på Røabanen.

Det fortsetter, om ikke som det britiske samveldet, så i alle fall ut omgangen. Vi rekker å putte 2-0 ved magikerduoen Thomas og Frederic , og attpåtil 3-0 med «spielfuhrer» Gaute. Målet kan nytes over flere bilder her:

Frispark foran 3-0 målet

Frispark foran 3-0 målet

MÅL!!! Ryktene skal ha det til at Gaute var sist på den!

MÅL!!! Ryktene skal ha det til at Gaute var sist på den!

 

Så tid for pause, råd, tips og gårsdagens bananer fra 01-bredde sin kamp. Jeg er nok trygg i troen på at Jan Dereks råd var mer matnyttige enn frukten. Vel, det positive var at undertegnede slapp å spise gult/grønt, og således kunne ha rom for mer taco senere på kvelden.

Mange dueller og noe rot innledningsvis

Mange dueller og noe rot innledningsvis

.

Om 2.omgang så skal man være kreativ for å fylle en kongesaga. Det er jevnere, men vi står for spillet som stundom er. Det skapes nok til å skåres flere ganger, men vi er høflige gjester og nøyer oss med et mål til. Denne skåringen står Frederic for.

Vi har et tett kampprogram om dagen, og dårlig med tilgang til astmamedisin, så det byttes klokelig. Gamle krefter ut, mens ny kommer inn. Så vidt jeg fikk med, så spilte samtlige som kunne. Vi har tross alt en benk med spillere som sliter med «hode, skulder, kne og tå».

Etter å ha saumfart «Min fotball» så kan vi informere at de fire siste i OBOS som skal gjøre opp om finaleplassene er, Bærum, Sagene, Abildsø og Snarøya. Hvem som møter hvem vet vi ikke. Semifinalene skal spilles innen 16.oktober.

img_7168

Men først skal seriespillet avgjøre lagets skjebne for 2017 sesongen. Mandag møter vi Oppsal borte før Røa kommer til Kadda neste søndag. Deretter blir det et skikkelig nabooppgjør med «nerve» mot Stabæk G14/15 før serien avsluttes mot Skeid hjemme.

Gutta lytter på Jan Dereks pauseprat

Gutta lytter på Jan Dereks pauseprat

Så det er mye spennende fremover, dagens kamp på Røa Kunst, ble langt ifra det!

Vi ønsker Bærum SK lykke til i Postnord mot Vindbjart i dag lørdag kl.15.00.

Takk for kampen til Røa og dommer!

Takk for kampen til Røa og dommer!

Heia Bærum!