G01 Bredde: Tett og dramatisk mot Snarøya!

Snarøya G01- Bærum G01 Bredde 2-2 (1-2)

Det var endelig en seriekamp igjen. Det sier jeg fordi serien er så amputert da en rekke klubber driver dårlig og melder av lag fordi de ikke har noe struktur eller planer for laget de melder på.

To veldrevne klubber møtes til dyst!

I dag ventet Snarøya, et lag vi ofte har hatt fine og jevne kamper i mot. Alt fra oppvarmingen så tydet alt på at dette også skulle bli tilfelle i dag. For vi er sånn cirka like proffe i oppvarmingen. Det eneste vi ledet i var antall fans!  Takk til alle foreldre som kom og heiet oss frem!

Kampen starter med et lite Snarøya-overtak. De får corner, etablerer seg offensivt og tar ledelsen etter 13 minutter når de avslutter på hodet etter et godt innlegg.

Vi svarer på tiltale ikke så mange minuttene etterpå når Ulrik slår en like fin ball inn i feltet og Philip header inn utligningen. 1-1 halvveis ut i 1.omgang.

Philip bruker hodet! 1-1

Nå vipper kampen frem og tilbake. Det meste blir delt brodelig, være seg sjanser, ballinnehav eller offside på store muligheter. Allikevel er det nok rettferdig å beskrive at hjemmelaget har litt større muligheter, men vi har Julian i mål som redder, spreller og kaster seg som en superhelt. Så vi holdes oss inne i kampen.

Faktisk blir det Gul ledelse med 10 minutter igjen å spille. Nå er det Zidane som skårer. Etter skåringen nå så setter Snarøya inn et ekstra press, men vi klarer å holde unna til pause. Mest takket være et godt midtstopperpar i Håkon og Lars, med hjelp av Even og debutant Stian på backene. Bakerst, men best:  Julian Neuer Stegemann!

I pausen så har Snarøya tydeligvis gjort noe lurt, for de er best fra første spark på ballen i 2.omgang. For all del, det er ikke noe overkjøring, men de er vassere når de kommer til sjanser. Hadde Julian fått en bratwurst for hver redning utover i kampen, så hadde han veid inn til 180 kilo ved kampslutt.

Julian var lavt, høyt og i mellom

Vårt spille offensivt sitter ikke like godt, så vi ender med å løpe etter ball. Slikt koster krefter og det skal vise seg å bli kostbart.

For etter heroisk innsats i 79 minutter, så kan vi som Olsenbanden nesten lykkes med å rane til oss 3 poeng. Som i filmene så glipper det på slutten, så også her.

På overtid så kommer det et innlegg, og etter klabb og kebab i feltet, så er det til slutt en grønnkledd hjemmespiller som kan juble for skåring og uavgjort.

Her utligner Snarøya på siste spark på ballen (2-2)

Isolert sett et ok resultat. Der vi er meget gode på innsats, mens vi utover i kampen får mindre til offensivt. Dette mot en god motstander, så gutta fortjener høflig applaus totalt sett!

Neste kamp er mandag 12 juni kl 2030 mot Røa på Kalvøya (om ikke banen er stengt for regn da).