G00 tok bronse i Odd BDO Elitecup

En cuphelg med delvis skadeskutt og småsyk tropp – og prestasjoner av varierende kaliber. Første kamp mot knallsterke Viking endte 1-1, hvor rogalendingene var best i første omgang, men Bærum var med på notene etter pausen. Dette Vikinglaget tok tidligere i høst sølv i Hamkam Talentcup i 99-klassen, og hadde favorittstempelet til Odd Elitecup. Uavgjort var derfor til å leve med. Deretter møtte vi Gimletroll, og brukte da 2 x 30 min på å sløse bort en haug med sjanser. Kampen endte 1-0 til Bærum, men seieren burde ha vært vesentlig større. Tredje puljespillkamp var mot Urædd, som vi tidligere har hatt grei kontroll på. Litt skuffende å se 2-2 på måltavlen ved kampslutt – men denne kampen spilte ingen rolle, da vi uansett var klare for kvartfinale.

Som kvartfinalemotstander sto Sandefjord (Spilte finale i fjor i G13) som i puljespillet spilte 2-2 mot vertskapet Odd og slo Vestre Aker 4-1 og Randesund 3-0. Vestfoldingene kom best i gang og ledet 2-1 til pause med en stil som minnet om gateslagsmål iblandet høylydt leppeslenging og bortsparking av ball. I begynnelsen av annen omgang gikk Sandefjord opp til 3-1 og det hele så heller mørkt ut til Mahan reduserer til 3-2 med 7-8 minutter igjen av kampen. Da Bærum fikk corner rett etterpå, sendte Luke keeperhelt Anders opp foran mål. Og der fikk han stå alene. Perfekt heading fra keeper Anders – og utligning 3-3. Straffespark måtte til, og her skyter Sandfjord over og målscorer/keeper Anders redder – så da ble det 4-1 til Bærum på straffene og vi var klare for semifinale, som i fjor.

Nabo Holmen IF (Kvartfinale i fjor i G13) ventet i semifinalen. Holmen tapte 2-3 mot Åssiden, vant 4-0 over Stathelle og 2-1 over Søgne i puljespillet. Kvartfinalen mot Skiensalliansen kom de seg gjennom på straffespark etter uavgjort ved full tid. Holmen gjør en grei semifinale. Bærum dessverre ikke. Litt settes på kontoen for småskader og oppkastsjau i pausen, men det var lite å si på at Holmen dro videre til finalespill etter 0-3.

I år ble det ikke spilt bronsefinale (som i fjor, da vi slo Nøtterøy i kampen om G13 bronsepokalen), så Bærum og Viking deler derfor 3.plassen som tapende semifinalister. Ikke helt fornøyd, men greit nok.. 🙂