Fotballglede, entusiasme og herlig innsats under Bærum Fotballskole

Andelen er ca 40gutter og 20 jenter. Det siste er gledelig, da stadig flere jenter finner veien inn til oss Gule nede på Sandvika Stadion.

I år er programmet utarbeidet av A-lags trener Morten Tandberg, og instruktører er basert på spillere med gode holdninger og som tidligere har vist at de kan jobbe godt mot barn. For det er ikke bare fotball det handler om her nede i solskinnet på «Kadda». Det å undervise på riktig måte oppimot målgruppa er viktig, men i tillegg må instruktørene trøste, stelle med, servere varm mat og oppmuntre 60 forskjellige personligheter!

Martin med ispose på vond arm.

Martin med ispose på vond arm.

De har gjennomgått kursing i hva de kan forvente seg av utfordringer og hva vi fra klubbens side forventer. Etter endt økt så samles vi for å se hva som kan forbedres!

Mandag hadde vi fokus på pasningsspill og orientering på banen. Så vi startet enkelt med pasninger med kort avstand. Etter hvert som vi så bedring, så oppjusterte vi vanskelighetsgraden. Videre ble det spill 3 mot 3, der spillerne måtte løfte blikket opp fra ball og til å se medspillere.

Jonas i dyp konsentrasjon med ball

Jonas i dyp konsentrasjon med ball

Tirsdag så ble det mer fokus på føring av ball, dribling og individuelle ferdigheter.

Øystein i fin fremdrift

Øystein i fin fremdrift

Onsdag så er samspill fokusområdet. Det skal spilles pasninger, og gjerne i færrest mulig trekk.

Jenter blir det stadig flere av i Bærum SK!

Jenter blir det stadig flere av i Bærum SK!

Opplegget fungerer kort fortalt slik at vi alle kjører nevnte fokusområder fra kl 09 til varm lunsj kl 12. Vanskelighetsgraden på dette er tilpasset alder og ferdighetsnivå. Da klokka er 12, så spiser vi og har en times pause. Så gjentas opplegget i enkle trekk. Den siste halvannen timen så spiller man interne kamper.

G03 i internkamp

G03 i internkamp

Gutta på 06 er veldig fornøyd med kylling, ris og salat!

Sååååå godt smaker det med varm lunsj

Sååååå godt smaker det med varm lunsj