Før kampen mot Grorud

Før kampen mot topplaget Grorud så er A-laget ekstremt ladet for å revansjere seg for den siste tidens resultater. Vi har tatt en prat med Bærums sønnen Erblin Llullaku.

Summera forrige kamp, hva gikk feil tror du?

Utfordringen var at vi ikke klarte holde intensiteten oppe hele kampen. Hønefoss parkerte bussen fremfor eget mål og var flinke på stille om med lange baller. Dette klarte vi ikke håndtere på en optimal måte. Samtidig har vi nok av sjanser for score nok med mål for å vinne kampen.

Har dere klart å lade om fra forrige kamp?

Vi har hatt en meget god treningsuke. Jeg tror vi ska slå sterkt tilbake og vi har gode forutsetninger for å ta tre poeng mot Grorud.

Er følelsen god i troppen? 

Ja da, lagmoralen er fortsatt bra og vi står sterkt sammen både spillere og trenere.

 

Etter en mindre god periode i fjor var det mot akkurat Grorud borte som ting snudde for oss. Og det var du som scoret mål, hadde en assist og skaffet oss straffe.

Ja, det var en sterkt laginnsats i fjor der vi alle bidro til å snu den negative trend som var da. At jeg scoret mål og skaffe straffe er gøy men det viktigste er altid at laget gjør det bra og ikke minst vinner.

 

Hva kreves av laget imorgen for å ta tre poeng?

Vare 100% konsentrert hele kampen. Vi må ikke bare løpe mye men vi må vite hvor, hvordan og når vi skall løpe. Vi må gå helt i kjelleren fysiskt og mentalt for å hente frem det beste i hver mann. Hvis vi klarer det har jeg tro på at vi tar med oss alle tre poengene hjem til Bærum

Kampen starter kl 18:00 på søndag på Grorud kunstgress.

Bærums egne Daniel Berg