Før kampen mot Follo

Mange er fortsatt i feriemodus, men for A-laget starter arbeidshøsten allerede i morgen. Da venter bortekamp mot Follo.

Nå skal det spiles om poeng i PostNord-ligaen og sportslig leder Henrik Dahl sier følgende:

Vi siktar på att göra en bättre andra halvlek av säsongen. Det betyder absolut inte att vi var dåliga på våren. Det betyder bara att jag förväntar mer av oss alla. Är vi noggranna med detaljer i båda straffområdena så kan vi vara med och fightas högre upp på tabellen oberoende av vår ekonomi eller ålder.

Follo skal bruke høsten til å spille seg bort fra bunn. Laget har 11 poeng på de første 12 kamper å ligger på en 13:e plass. Alle kamper i ligaen er vanskelig men det er ekstra vanskelig å spille mot ett lag (klubb) som har kniven mot strupen. Vår sportslige leder ser uansett optimistisk på fremtiden uavhengig av hvordan det går imorgen.

Vi har ett bra lag samt en mycket spännande trupp där det ligger mycket olöst potential. Detta bådar gott för oss som klubb in mot höstsäsongen och inte minst inför kommande säsonger. Bærum SK går alltid för tre poäng och kampen imorgon är inget undantag.

Vi har under sommaren mistet Emanuel Bergstrøm (Ullern) og Athit Berg (Lyn). Begge to lykkets ikke å spille seg in fast på A-laget å ønsket selve å ta steget videre. På skadelisten så har vi ett par småting som uroer men det får vi ikke gjort så mye med.

Da det er ferie tider så sliter vi med å få en som kjør en live oppdatering under kampen.

Kampen går på Ski Stadion imorgen lørdag med start kl 16.00. Håper mange tar turen å heier på guttene.