Før kampen mot Follo

Sesongen har vært varierende for klubbens A-lag, men har fortsatt mulighet på en topp 6-plassering. Forrige hjemmekamp endte med en sterk seier mot et opprykksjagende Raufoss. Spesielt imponerende var at vi startet kampen med hele åtte spillere som har spilt juniorfotball i Bærum SK. Dette er en profil klubben ønsker å opprettholde å bygge videre på.

Vi trenger hjelp av all den støtte vi kan få, både fra privatpersoner, samarbeidspartnere, Bærum SK-venner og publikum. Hver eneste krone betyr mye for klubben. Derfor håper vi mange ønsker å bidra på en av årets store dugnader.

Om du er privatperson kan du bidra med alt fra 1 krone og oppover pr. tilskuer, bedrifter kan bidra med alt fra 10 kroner og oppover. Gi beskjed på e-post til inger@baerumsk.no eller henrik@baerumsk.no alternativt send sms til nummer 98296201 med hvor mange kroner pr. tilskuer du og/eller din bedrift vil bidra med samt merk e-posten med ”KRONEKAMPEN”.

Helt fram til dommeren blåser av kampen lørdag ettermiddag, kan du registrere deg som bidragsyter til årets innsamlingsdugnad for klubben.