Fjerde strake i 3. divisjon

(Nordre Land-Bærum 2 0-2) Etter en lang busstur og 90 minutter mandag kveld er Bærum-rekruttene fortsatt ubeseiret i 3. divisjon.

Et dyptliggende hjemmelag levde lenge i håpet om å stjele ett poeng, men det var klasseforskjell og meget fortjent at tre poeng ble med hjem til Sandvika da Bærum 2 slo Nordre Land 2-0. Tross 2 x 45 minutter med ballinnehav ventet de gule i det lengste med å skåre målene. Men tre minutter før den første omgangen var over fikk endelig Amahl Pellegrino hull på byllen i nordre Buskerud. Mange sjanser senere, satte Emilio Sølna spikeren i kista da han hamret inn 2-0 cirka 10 minutter før full tid. Dermed står Bærum 2 fortsatt som serieleder i 3. divisjon med 12 poeng av 12 mulige så langt.

Et ungt, men velspillende Bærum kom ikke helt opp på nivået fra de to siste kampene. Men det var nok en solid seier som kunne bokføres. Avgjørelsen burde kommet før, og kampen levde så lenge det bare var ett mål forskjell på lagene. Men bortsett fra et stolpetreff i oppgjørets innledende minutter var det først etter 2-0 skåringen at Nordre Land fikk sin neste store sjanse. Da vartet imidlertid Christian Bjerke opp med en strålende redning og kunne fortjent holde nullen for et Bærum 2 som har fått en kanonstart på sesongen.