Fikk bank på Lillestrøm

TAP: Lillestrøm ble for sterke for Bærums junior elitelag.

TAP: Lillestrøm ble for sterke for Bærums junior elitelag.

(LSK-Bærum 5-2) Da et toppet LSK først begynte å skåre hadde ikke juniorgutta sjanse på poeng.

Bærum ble spilt ufrivillig lave av et meget sterkt Lillestrøm-lag i LSK-hallen i går. Likevel holdt vi bra unna den første omgangen. Nikolai Takle Hagen – gledelig tilbake med 45 minutter kamptid for første gang på et halvt år – nikket i tillegg inn en heldig Bærum-ledelse til pause på et flott slått hjørnespark fra Ola Moe.

Vi var likevel klart underlegne i banespillet, og vi snakket i pausen om at vi måtte være tøffere først i fremst i duellene. Vi kunne ikke la hjemmelaget få så lett tak i kula.

Da var det eneste som ikke skulle skje da vi gikk ut etter hvilen at LSK fikk et tidlig mål. Det skjedde imidlertid – etter ett minutt… Da de i tillegg fikk straffe etter et kvarter gikk lufta ut av Bærum. Slitne bein og hoder løper mindre på 1-2 enn 1-0.

Vi sto klar med et dobbeltbytte. Da kom 3-1. Litt senere sto vi klar med et nytt dobbeltbytte. Da ble det 4-1.

Ola Moe laget et vakkert trøstemål, men i denne andreomgangen ble vi banka opp. Mot en start-ellever som det Lillestrøm stilte denne kvelden er bare en makskamp godt nok. Det presterte vi ikke. Vi hadde et par skadeforfall da vi startet, og måtte ut med tre til før timen. Og på stillingen 3-1 ble den siste halvtimen svært tung for de for anledningen røde Bærum-gutta.

Vi fikk en klar beskjed om nivået på topp juniorfotball. Og må bare jobbe videre for å forsøke å ta det nivået ved neste utfordring.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *