Fantastisk helg i Hamar for G2006

G2006 Akademilag deltog i helgen på HamKam Talentcup. Det ble en utrolig morsom, lærerik og spennendes helg for spillere, barn og foreldre. Laget imponerte å tog seg helt til semifinale der man tapte for Stabæk (6-2). Uansett tap så var trenerne veldig fornøyde med prestasjonen og innsatsen guttene la igjen på banen. Etter denne kampen ble det spill om 3:e plassen mot Skeid som endte med 4-2 seir til Bærum SK. Med god arbeidsmoral og innsats dro laget i land seieren.
En 3:e plass i en av Norges største elite turneringer var et faktum. Det var store gledesscener og bilde foran pressen.

Hele laget og støtteapparatet har stått på å vært eksemplariske på alle områder. Trenerne Knut, Ståle og Thomas hadde full kontroll på det meste som skjedde og barna koste seg. HamKam Talentcup er en flott læringsarena der det gis gode utviklingsmuligheter om støtteapparat og spillere benytter sine kunskaper og personligheter til å lage ett eventyr av det. Dette var noe disse gutter virkelig gjorde denne helgen her. Det skall tillegges at alle gutter på Bærum SK spilte like mye i alle kamper.

Barna fikk ikke bare spilt fotball. De var ute å spiste pizza, kost seg sammen mellom kamper og ikke minst fikk de vært på badeland en av kveldene. Men høydepunktet var nok å spille på Briskeby Arena der lagene gikk ut samlet på rekke og ble stilt opp på midt streken. Spillerne fikk lest opp navnene sine over høyttaler anlegget på stadion. De følte sikkert der og da at de skulle spille Champions League kamp.

De lag som spilte finale var NSA fra Mjøndalen og vår nabo Stabæk. Da disse lag hadde lånt spillere fra øst og vest så endte Bærum SK opp med å bli (i våre øyne) beste klubblag i turneringen.

Bærum SK kan ikke få skrytt nok av de 2006 gutta som representerte klubben på en formidabel måte. Vi har fått tilbakemeldinger på topp oppførsel ,holdninger og spill både på banen og utenfor banen.
Vi vil og rette stor takknemlighet til de som ledet laget hele helg. Klubbens barnefotballansvarlig Knut Nielsen, G2006 trenere Ståle Myhrstad og Thomas Ødegaard.