En riktig god jul til alle Bærumvenner

Fotballåret går mot slutten og for mange erstattes en hektisk hverdag med noen rolige dager i julehøytiden. Vel fortjent etter det første noenlunde normale fotballåret siden 2019!

Først og fremst et stort TAKK til alle frivillige rundt om i alle klubbens ledd som bidrar til aktivitet for Bærum Sportsklubb!

Trenere og lagledere som legger til rette for fotballbiten. Til foreldre som kjører til og fra, vasker, baker og stiller opp på klubbens dugnader!

Uten dere, ingen drift! Så fra klubbkontoret- TUSEN TAKK! Vit deres bidrag betyr mye for mange!

Vi er også dypt takknemlige til alle bedrifter som gir avgjørende støtte til sportsklubben gjennom profilering av produkter, tjenester og merkevare. Felles for dem alle er at bedriftene har utnyttet muligheten til å ta samfunnsansvar og samtidig tiltrekke seg verdifull oppmerksomhet for økt kjennskap og handel for sine produkter og tjenester!

Samarbeidspartnerne til Bærum Sportsklubb er en viktig del av fotballfamilien og fortjener anerkjennelse for at man står last og bram med barne-, -ungdoms- og seniorfotballen på AJ Arena!

Nyt julehøytiden og lad batteriene til 2023-sesongen!


Julen er en tid for å senke farten og skuldrene samt være sammen med slekt og venner. Å lade batteriene til 2023-sesongen kommer godt med – for vi skal sette full fart for en aktiv 2023-sesong!

Igjen: Tusen takk til alle trenere, lagledere, frivillige, samarbeidspartnere og ansatte som bidrar til at Bærum Sportsklubb bygges sten for sten, hver eneste dag – 365 dager i året.

Før avspark i 2023 ønskes alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Beste hilsen

Bærum Sportsklubb