En flott uke med TINE Fotballskole

En flott uke med TINE Fotballskole er over, og slitne spillere kan ta en velfortjent feriepause. Gjennom uka har jenter og gutter fra 2003 til 2012-kullene trent på individuelle tekniske ferdigheter, relasjonelle ferdigheter og noe struktur i ulike spillformer. Lavintensitetsøkter før lunsj har blitt brukt til å finpusse individuelle ferdigheter med ball, mens spillerne etter lunsj har blitt utfordret gjennom varierte spillsekvenser med fokus på ulike faser av spillet, både på individuelt nivå og lag nivå. Vi har startet hver dag med en så kalt kroppskontroll oppvarming der barna gjort øvelser for å styrke deres kontroll på kroppen.

Ikke alltid så lett å ha kontroll på egen kropp.

Trenere fra G19 Elite, J2003 og Kvinner A har sørget for stor variasjon i treningene på de ulike årskullene. Sportslig leder, Henrik Dahl, observerte de ulike øktene for å sikre spillerne et utfordrende og variert treningstilbud. Spillerne har jobbet, og lekt, utrettelig hele uka, og sammen har spillere og trenere sørget for at vi har hatt en lærerik og morsom «treningsleir» på Sandvika Stadion.
I lunsjen ble det servert sunn (unntatt fredag da det var pølse m. lompe samt is til dessert) og variert lunsj. Trond Nielsen og Karianne Johannessen har gjort en strålende jobb med lunsj og frukt gjennom hele uka! Mellom øktene før og etter lunsj har spillerne fått tid til hvile, sosialisering. I varmen så var gruppen også å badet hver dag unntatt fredag. Alle dager var det stor stas når vanningsanlegget ble slått på store banen. Hver dag ble avsluttet med 15 min morsom styrketrening. Her ble barna introdusert for spennendes øvelser som de lo godt av.
Vi ønsker å takke engasjerende trenere, administratorer, matsjefen, og mest av alt spillerne for en flott uke her på Sandvika Stadion, og vil ønske samtlige god sommerferie!

J2003-2005 var den desidert største gruppa med jenter fra Bærum SK og Haslum. Trenene Thomas, Stine og Martine gjorde en glimrende jobb med disse.

Vi ønsker også å rette en spesiell takk til TINE for flott opplegg som tillater oss klubber å arrangere en god uke med fotball. Det er flott med sponsing av flotte t-skjorte og TINE ryggsekk til alle deltakere samt til barnas store glede Litago hver dag.
Til høsten venter nye utfordringer, men før det arrangerer vi på nytt TINE Fotballskole i uke 33. Påmelding HER: https://www.superinvite.no/#/invitation/67974233917cea0e42a49a2fb7eb4cf4
Når skolen starter opp så presenter vi også nytt opplegg på akademiet/SFO/FFO sammen med en spennendes og meget erfaren samarbeidspartner med internasjonale meritter. Informasjon vil bli sendt ut til alle. Ett hint er at de jobber med klubber som Juventus, Real Madrid og Manchester United.
God sommer 😊
Med vennlig hilsen
Bærum Sportsklubb