Dobbel fra Ola Moe ikke nok

(Bærum-Østsiden 3-3) Et meget frustrert Bærum jr elite kastet bort nye poeng mot Østsiden.

Ola Moe nikket inn ett og trillet inn ett, men øvrige Bærum-gutter var ikke like treffsikre denne kvelden. Tross et markant spillemessig overtak og mange målsjanser måtte hjemmelaget nøye seg med uavgjort mot nyopprykkede Østsiden i andre serierunde av interkretsserien.

Historien fra serieåpningen gjentok seg i går. Bærum-gutta spilte fin fotball, men maktet aldri å avgjøre kampen. Mot spillets gang tok gjestene ledelsen, før Ola Moe snudde oppgjøret med to fulltreffere. Siden Bærum-gutta aldri klarte å lage en tomålsledelse levde selvsagt kampen helt inn, og ti minutter før slutt så det beksvart ut på Sandvika stadion. I løpet av ett minutt satte Østsiden både 2-2 og 3-2, og selv om Aleksander Larsen meget fortjent sikret i alle fall det ene poenget var det en svært skuffet gul gjeng som bannet seg inn i garderoben etter kampen. Helt til overtid av overtiden fremvasket gutta store målsjanser, men ballen ville ikke inn flere ganger.

– Vi er nødt til å tenke positivt, og vi gjør en ny god prestasjon i store deler av kampen. Fortsetter vi å skape målsjanser og spille god fotball kommer poengene, sier trener Lars Richard Bache.

– Samtidig må vi være ærlige nok til å si at å slippe inn tre denne kvelden ikke er bra. Og hvorfor det skjer må vi ta på alvor.

Bærum-gutta har gjort to bra kamper, men står med ett poeng. Mandag venter sterke Sarpsborg i tredje serierunde.