Daniel er vår nye keepertrener for Ungdom og Kvinner

Vi er stolte over å presentere tidligere Bærum-keeper og Coerver Coach Daniel Mitchell Moe (21) som keepertrener for alle ungdomslag og begge Kvinne-lag.

Daniel har spilt mange år som keeper i Bærum SK, der han fikk sin A-lags debut i 2017, og han har også spilt for Lommedalen og Oppsal A-lag de siste sesongene. Til daglig er han trener for Coerver Coaching i Lillestrøm SK og Bærum SK.

– Det er godt å vende hjem igjen til «Kadda» etter nesten to år i andre klubber, og jeg er ivrig på å ta fatt i keeperutviklingen i Bærum, forteller Daniel. – Mitt mål og ønske er at man skal kunne se på en keeper fra Bærum og kjenne igjen de samme grunnprinsippene hos dem alle: god keeperteknisk, god med bena, fotballsmarte gutter og jenter med klare meninger om det som skjer rundt dem på banen.

– Daniel er meget fokusert og dyktig og vi ser frem til at han skal utvikle våre keepere videre, avslutter daglig og sportslig leder Henrik Dahl. – Med Daniel på plass har vi et veldig godt tilbud til våre keepere!

Vi ønsker Daniel velkommen hjem og lykke til i den viktige jobben med våre målvakter!