Dani og Rozh vender hjem

Daniel Berg og Rozhat Shaswari vender hjem for å styrke Bærum SK.
«Dette er signeringer helt i vår ånd. Sammen med eksterne aktører, som gjort dette mulig, er vi utrolig glade og stolte for å kunne presentere disse meget gode lokale spillere» – Sier sportslig leder Henrik Dahl.

image

Etter en sterk sluttspurt på vårsesongen så har A-lagets spillere tatt en fortjent sommerferie. Støtteapparatet valgte å ikke ta ferie, dette for å jobbe med å forsterke laget med spillere. Luke & Co har hatt noen spillere i søkelyset som har følgende profil;
1. Forsterke laget (ikke noe stallfyll),
2. Spillere med lokal forankring som kjenner klubbens filosofi og verdier.
3. Lagspillere som har X-faktor.

Daniel og Rozhat fyller alle disse kriterier og mer dertil. De kjenner gruppa godt og gleder seg til å komme igang med treningen!

Lagets kaptein Kristoffer Tollås er strålende fornøyd med at klubben lykkets signere to rutinerte og gode spillere – «Vi er allerede sterke offensivt og med disse to i troppen blir vi enda sterkere»- sier Kristoffer Tollås.

Klubben har som sagt en begrenset økonomi og kunne aldri ha gjennomført disse to signeringer uten hjelp fra andre. Midlene for å signere disse to lokale spillere har kommet utelukkende fra eksterne aktører, både private og bedrifter. «I en så viktig sesong med serieomlegging er vi utrolig takknemlige for den økonomiske støtten vi har mottat. For at klubben skal kunne ha riktig utviklingsarenaer for våre ivrige ungdommer samt et A-lag å se opp til i fremtiden er det viktig at vi gjører det vi kan for å rykke oppe eller for å ta plass i den nye 2.div som trer i kraft fra 2017. De fleste er innom sin klubbs A-lag på noen måte før de drar til større klubber. I Bærum SK er dette snarere en regel enn ett unntak» – avslutter Henrik Dahl med i sin kommentar til klubbens skribent.

Et stort takk til Kredinor, Baracoa Sandvika og alle private aktører for deres bidrag!