Dana Cup dag 2: Alle 1.lag videre til A-sluttspill

Det ble en god dag 2 for alle gule!  Her følger en kort oppsummering fra kampene:

 

Bærum G98:  Det eldste Bærum laget vant sine to kamper (4-1 mot Express og 2-0 mot Mathopen). Vi var klart bedre i begge kampene, men skåringene satt litt langt inne. Flere tegnet seg på skåringslista, og det er et godt tegn. Alle har fått spilt, og det er en god ting for nå er vi uthvilte når cupsluttspillet begynner!

Best i duellen!

Best i duellen!

 

Bærum G2000:  Våre helter fra 2000 har hatt et solid seriespill. I alle kampene har vi hatt kontroll, og også her har mange skåret og kommet med målgivende pasninger! I kampene fra dag 2 så slo de Stathelle 3-0 og Nore Nesset 4-1,  Da er de gruppevinnere og kan gå inn i sluttspillet med en stor dose selvtillit!

G00 med god kontroll!

G00 med god kontroll!

Bærum G2000-2: I en tøff kamp på formiddagen så visste 2lags spillerne seg fra en meget god side! Vi får keeper Espen utvist tidlig og må spille med utespiller i mål. Til tross for det, så jobber guttene heroisk og klarer på imponerende vis å vinne 2-0. Alle la ned en god dose innsats, og tidvis bra spill. I kveldskampen så var det jevnt, mot Solid IL, og kampen dreide seg om hvem som skulle bli nr 2 i gruppa (rett til A-sluttspill). Kampen bærer preg av dette, og det er kun på slutten at Solid får det ene avgjørende målet! Dermed ender vi som nr 3 i gruppa med liten margin.

 

Bærum J99: Etter å ha tapt første kamp, så viste jentene seg fra sin beste side på dag 2. Vi måtte plukke 6 poeng på dagens to kamper, og det viste seg å være ingen match for jentene våre. I morgenkampen så var de så revansjesugne og overlegne at Tromsø måtte reise tilbake til campingplassen med 6-1 i sekken. En god forestilling der vi er to hakk bedre fra første spark på ballen.

I kampen om å gå til A-sluttspill så møtte vi de blåkledde jentene fra Søreide. Også her putter jentene opp et show verdt en inngangspenger. Fra Frida i mål og til Alexandra på topp er vi bedre. Vi fungerer godt i alle ledd, og ballen går hurtig oss imellom. Det hele ender opp med 3-0, og ryktene fra sidelinja går på at det kunne vært det dobbelte. Uansett: gratulerer også til jentene med A-sluttspill

Thea skudd HSIL

Bærum J2000: To kamper sto på programmet for j2000. Den første ble en jevn batalje mot Horsens fra Danmark (det er faktisk med danske lag på Dana Cup!). Men med hakket mer vilje og en dose ferdighet så klarer vi å ro i land en 1-0 seier på en skåring når keeper gir retur!

Når kveldskampen spilles er det kvalitetsforskjell. Motstander er Gneist, og kort sagt kan det fortelles om en god 7-0 seier. Fasit er gruppeseier og at samtlige spillere en i godt humør!

Bærum J mix:  Etter to tøffe kamper på dag 1, så var jentene fra MIX i spillehumør på dag 2. Vi havner tidlig under, og går til pause i solsteika med 1-0 feil vei. Etter påfyll av væske og noen kloke ord fra Lasse, så er jentene virkelig gode i 2.omgang. Det blir skapt en rekke muligheter, og det er moro at faktisk ender med 2 mål riktig vei. Så jentene avslutter med en fortjent 2-1 seier mot Skjergard!