Dana Cup dag 1: G98 og 2000 med klare seiere!

Bærum G98-Al-Shabaab 5-0 (2-0)

Denne kampen har 98 guttene kontroll på fra start til mål. Vi tar en tidlig ledelse når Jon header inn en retur. Fra da av har vi kontrollen på, og går til pause med 2-0. En noe bedre 2.omgang resulterer i mange fine angrep og 3 nye mål. Totalt 5 i protokollen, og gledelig er det at de kommer på ulike vis. Langs kant og innlegg, på dødball og et fra midten og direkte mot mål.

Vi var først i de fleste duellene. Her ved Ginger Spice "Eivind"

Vi var først i de fleste duellene. Her ved Ginger Spice «Eivind»

Bærum G2000- Enotours 12-0 (4-0)

Dette var en kamp der ballen var på vår offensive halvdel i 90% av tiden. Vi spilte ball, vred spilet og hadde flere gode kombinasjoner der mange var involvert. Det resulterer i god plass, og den utnyttet vi ofra veldig bra. Det ble mange mål, men spesielt gledelig er at Frederik Wendt skårer sitt første spillemål i Bærumstrøya. Gratulerer, og vi i redaksjonen er trygg på at du putter flere!  Det fine med kampen er at vi klarer å holde trykket oppe til tross for stor ledelse og enda mer varme. Det ble lagt ned en fin innsats, og det lover godt foran kveldens kamp mot Stathelle

OPPDATERT KVELDEN: Bærum G2000-Stathelle G2000   3-0 (2-0)

Fortjent seier. Kunne lett ha vært mye mer. Bra dag på jobben.. 🙂 Det betyr at vi har vunnet gruppen, og ligger godt i rute! Spillet foregikk på motsatt halvdel, og det meste kan vi være fornøyd med. Kun ineffektivitet hindrer flere mål.

 

 

Jesper ledet laget sitt til en solid gjennomført kamp

Jesper ledet laget sitt til en solid gjennomført kamp

 

Bærum Lillebrors- Cosmos 2-4 (2-1)

En del lillebrødre spiller i 7er cupen her på Dana. Alderen spriker stort, men innsats OG ferdigheter er så absolutt til stede! En glimrende 1omgang der vi er uredde, og spiller gnistrende pasningsfotball. Vi går til pause med 2-1 ledelse. Det blir litt tøffere i 2omgang, men Leander og resten av gutta skal være stolte av denne kampen. Dere har fin utvikling, og vi foresatte på linja er meget imponert over den kommende generasjons Bærumsgutter!

OPPDATERT KVELDEN: Bærum Lillebrors-Bagterp G2000 11-0 (5-0)

Lillebrødrene er virkelig imponerende!  De var på som veps på syltetøy og ga seg ikke før det sto 11-0 på tavla. God spilletid til alle, og samtlige gutter var flinke, nei, strålende i denne kampen. Max sentret, William løp og driblet, Leander rundet, Taylor trikset. Dette var en lagseier, og gutta fortjener en is etter at de spiller som et 11er lag til tross for at dette er 7er fotball.

 

IMG_0876

Siden vil bli oppdatert daglig, så følg med!