Damer 4.div: Storseier og sommerferie

Bærum-Nordstrand 8-0 (4-0). Full kontroll fra start til slutt, vi vant det meste av duellene og fikk masse rom å spille i. Til tider slet vi med å holde tempoet oppe i kampen, men slik blir det ofte når det er såpass nivåforskjell på lagene.

Defensivt hadde vi full kontrol og det var godt å se Anine tilbake mellom stengene etter et langt skadefravær. Ada startet som midtstopper, men ble flyttet opp på midtbanen etter ca 20 min, den omstillingen tok hun mesterlig og bidro med å holde ballen i laget sentralt.

Slik kom målene:
2. min: 1-0, Alex alene igjennom, rundet keeper og trillet inn
7. min: 2-0, Kristine med presist langskudd
31. min: 3-0, Vangs dro seg igjennom og scoret sikkert
40. min: 4-0, Alex kopierte den første scoringen
58. min: 5-0, Vangs med bredsiden fra 5 m på Idas gode innlegg
62. min: 6-0, Alex gikk solo igjennom fra 16 meter og prikket inn mål
72. min: 7-0, Vangs alene igjennom og plasserte utagbart for keeper
81. min: 8-0, Nytt langskudd fra Kristine som keeper er uheldig og glipper inn

Grattis jenter, nå er det sommerferie! 🙂