Damer 4. div: Sterk opphenting borte mot OSI

To deilige scoringer de siste 10 min ga oss 3-3 og en flott oppmuntring i en vanskelig bortekamp mot OSI, som toppet 4. div før møtet med oss.

Vi var dessverre altfor unøyaktige i pasningsspillet i denne kampen og før halvtimen var spilt hadde Oslostudentene straffet oss tre ganger ved å erobre ball inne på vår banehalvdel. Alex’ utligning til 1-1 og et skudd i undersiden av tverrliggeren var det som var å ta med seg fra en svært varm førsteomgang på Domus Athletica på Gaustad ved ring 3.

Men selv med 1-3 og svakt samspill skal man ikke gi opp, og selv om OSI presset oss bakpå etter pause var innsatsen til våre jenter god og Maria var våken og plukket de skuddene som kom. Det så ikke alt for lyst ut for oss da kampen gikk inn i avsluttende fase, men så forfulgte Alex et langt fremspill som keeper feilberegnet, og vips kunne vi redusere til 2-3 utav nærmest ingenting. Dette ga selvsagt ny energi og vi fightet for utligningen som kom da Oda klinket til på frispark fra 30 meter, høyt og godt til side for keeper. OSI hadde stangskudd på slutten, og vi trakk et lettelsens sukk da kampen var over.

Vi skal være svært fornøyd med dette resultatet på en svært middelmådig dag for oss. At vi tar med oss avgjort borte mot topplaget uten å være på vårt beste forteller oss at vi kan få mye moro videre i sesongen. Nå venter Langhus/Ski på Sandvika stadion tirs 10. juni, vi gleder oss!