Damer 4.div: God kontroll og 3-0 mot KFUM

Våre unge damer slet ut gjestene i hjemmedebuten, det som var en jevn kamp i før pause ble etter hvert Cruise Control og mange fine angrep.

Vi startet kampen godt, og før det var gått 5 min hadde vi to skudd i tverrliggeren, ved Ida og Alex. KFUM hadde også noen farlige løp igjennom uten at skuddene som ble løsnet ga Maria altfor store utfordringer. Etter en god start ble det mer rotete spillemessig, og en slags stillingskrig mellom lagene. Vi fikk imidlertid en oppmuntring før pause da Alex dro seg fri, rundet keeper, og satte rolig inn 1-0 i det 39. minutt.

Etter hvilen fikk vi mer fasong på spillet, forsvaret og midtbane hadde god kontroll på ball, og vi fikk satt i gang gode angrep. Etter 66 min kranglet Alex med seg ball ved kortlinjen, fikk lagt inn til en umarkert Oda, som scoret sikkert. Nå var det tydelig at gjestene var slitne, for de orket ikke å ta de overgangene de fikk. Til tross for det var det av og til skummelt på vår halvdel. Alex fikk æren av å banke inn 3-0 fra 16 meter ett minutt på overtid, og da var saken definitivt klar: Vi hadde vunnet den aller første damekampen for Bærum SK på Sandvika stadion! DEILIG 🙂