Damer 4. div: En god omgang ikke nok

Bærum-Langhus/Ski 2-2 (2-0). Det begynte strålende i solskinnet på Sandvika stadion og uret viste bare 3 min da Oda fant Kamilla på høyre kant med et presist fremspill, som Kamilla forvaltet på beste måte med å drible av sin oppasser, forsere til dørlinja og legge perfekt inn foran må der Sara kom susende og headed kontant i goal. Et virkelig klasseangrep som ga bud om mer moro.

Og vi fortsatte å produsere gode muligheter, samtidig som gjestenes raske angripere stadig truet oss på sine overganger. Første omgang ble jevnspilt, men vi hadde flest cornere og de farligste mulighetene. Slik som da Oda spilte Alex igjennom etter 40 min og Alex avsluttet utenfor rekkevidden til gjestenes gode keeper og i mål og ledelse til pause 2-0.

Publikum var optimister, kiosken var åpen og pausemusikken underholdt, her var det bare å fortsette den gode steamen i andre omgang. Men det ble dessverre ikke melodien, plutselig var vi unøyaktige i pasningsspillet og fikk masse brudd i mot. Dette utnyttet Langhus og slo i gjennom mot raske angripere, som i det 60. og 77. min scoret alene igjennom med keeper. Faktisk var gjestene nærmest seieren, men Maria var på plass og stoppet skudd fra kort hold og bokset ut cornere. På slutten klarte vi å komme fremover på banen igjen, men uten å få uttelling.

Langhus er et godt lag med ambisjon om opprykk i år, det viste de med å komme tilbake fra 0-2. Årets 4. div har mange gode lag og tette matcher, det er jo bra. Neste søndag tar vi turen til Trasop for å møte Oppsal, som ligger som nr. 2 på tabellen, det vil gi oss en ny god test på hvor vi står i forhold til tetstriden.

Det gledet oss i dag å ha Oda tilbake etter 8 mnd skadefravær, hun var også involvert i begge målene våre og gjorde en viktig jobb den omgangen hun spilte. Herlig å ha deg tilbake Oda, du har vært tålmodig og flink med å trene deg opp igjen. Et eksempel for andre som er ute med langvarig skade!