Daglig leder ansatt – Tommy Westlie

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Bærum. Vi er en klubb som både skal satse på de største talentene og ta vare på bredden, og det både for jenter og gutter.

Tommy Westlie blir ny daglig leder.

Tommy Westlie blir ny daglig leder.

46-åringen kommer opprinnelig fra Tistedalen ved Halden, og har siden midten av 1990-tallet bodd i Bærum. Han har tre jenter som spiller eller har spilt i Bærum Sportsklubb. Tommy er hovedtrener for jenter 02 og trener for 2008-årgangen fra Blommenholm skole.

De siste årene har han vært partner i Euro Business School, et konsulentselskap som jobber med utvikling innen salg, service og ledelse inn mot bedrifter. Han har lang erfaring med å jobbe innenfor administrasjon og daglig ledelse i næringslivet. Fotballen har vært en lidenskap hele livet. Han ble valgt inn i styret i klubben ved årsmøtet i mars, et verv han har gått inn i med iver.

Tommy starter 1. oktober i sin nye jobb.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Bærum. Vi er en klubb som både skal satse på de største talentene og ta vare på bredden, og det både for jenter og gutter. Det er en tøff ambisjon for en klubb, og jeg kommer til å jobbe mye med strategi rundt hvordan vi skal få til det. Klubben har et godt utgangspunkt allerede, men jobben blir å utarbeide tydeligere strategi og ikke minst kommunisere og få den etterlevd gjennom hele systemet vårt. Dette er veldig viktig både internt, til foreldre, spillere, trenere og andre personer i klubben, men også viktig å kommunisere ut til vårt nærmiljø.

Østford-bæringen koser seg med A-lagets fremganger om dagen. A-laget skal være en viktig del av Bærum Sportsklubb.

– A-laget er spydspissen og flaggskipet vårt. Vi er en spillerutviklingsklubb, og målet skal være å ha et så godt A-lag som mulig innenfor de rammene vi har. Antallet egenproduserte spillere i vår egen A-stall er den første måleenheten på hvor godt vi jobber med barn og unge. Det skal være gulroten som de unge skal strekke seg etter, og er et verktøy for å sette oss på kartet og tiltrekke oss unge, ambisiøse spillere, sier han.

Klubben ønsker velkommen og lykke til!