Brev fra Akademiet

Sebastian Troupe skriver hver uke en oppsummering av akademiets aktiviteter og hva de har fokusert på. Denne uken velger vi å publisere hans brev til alle foreldre.

Denne uka har akademiet virkelig fått kjenne på vårsola på akadmeiet, og spillet og innsatsen har vært like bra som været! Fotballsesongen begynner virkelig å nærme seg nå, og det merkes på spillerne.

Vi har i det siste jobbet mye med mså lagspill 2v2, 3v3 osv. Dette gjør vi for å gi spillerne mange innvolveringer og jobbe med pasnningsspill. Akademiet ønsker å holde seg borte fra isolerte/statiske pasningsøvelser, da dette ikke utvikler barnas viktigste redskap på banen, hjernen! En god pasning avhenger av gode løp/bevegelser av medspillere, den er avhengig av motspillere og man må vurdere rom og kraft. Derfor skal 2/3 av alle akademiøkter innholde spill/motspill! Dette er et got tips til alle foreldre trenere, og har dere spørsmål rundt hva dere bør fokusere på lags treninger, bare ta kontakt!

Minner om at påmelding til sommerens fotballskole er i åpne! Er dere raske å melder dere på kan deres barn være med i trekningen av en signert RBK- Drakt av tidligere Bærum SK spiller Marius Lundemo!
Link finnes her:
https://www.superinvite.no/#/invitation/cc70903297fe1e25537ae50aea186306

Ønsker alle videre en riktig god fredag, og så en god helg!