Bra oppstart av J15 lag i serien

En fortjent seier i et jevnt og bra oppgjør.

Bærums J15 har hatt en fin uke på fotballmatta.

Etter en litt puslete oppstart med tap mot Holmen i Adidas cup og tap 0-4 mot BVH i 1. divisjon skulle vi revansjere  dette i seriekampen mot Holmen. Oppskriften var knallhard jobbing, ligge smalere og tettere med midtbanen i en 4-4-2 formasjon.

Jentene går ut og følger oppskriften til punkt og prikke og vi fester tidlig grepet om kampen. De første 30 min har vi spillemessig overtak og slipper ikke Holmen inn i kampen. Midtbanen vår gjør en solid defensivt arbeid og jobber knallhardt og vi belønnes med en scoring hvor Maja lobber sikkert i mål over keeper etter en gjenvinning av SofieB. Forsvaret er solid og vi skaper flere sjanser i denne perioden. Mot slutten av omgangen kommer Holmen mer inn i kampen fordi vi gir dem mer rom og taper intensitet i duellspillet vårt.

Andre omgang starter som første. Bærum har et spillemessig overtak, selv om Holmen er mer inne i kampen. Bærum setter sitt andre for dagen hvor vi spiller oss opp på høyrekanten 4/5 klikk klakk pasninger og SofieB er i gjennom, legger en kontrollert 45 pasning til Inana som setter den sikkert i mål. Kampens fineste angrep. Mot slutten av omgangen blir vi presset tilbake, mye puslete duellspill og dårlige avklaringer gjør at mye av spillet foregår på vår banehalvdel. Holmen reduserer 1 gang og presser hardt på mot slutten, men flere fantomredninger av Lisa gjør at når dommeren blåser i fløyta for full tid står det 2-1 til Bærum.

I 2. divisjon har vi startet serien veldig bra med 2 seire mot Asker og Heming. Fredag ventet toppoppgjør. Både Haslum og Bærum hadde vunnet alle sine kamper før de møttes til dyst. Jentene var enige om at de skulle ut på banen å vise mye spilleglede og spille ball. Dette blir en kamp hvor Bærum står for det meste av spillet, men Haslum er farlig frempå med mange bakromspasninger.  Mia starter ballet med 1-0 scoring midtveis i første omgang. Rett etter pause utligner Haslum til 1-1 og går så opp i en 2-1 ledelse etter skudd fra dødvinkel som var oppe i skyene og utrolig nok dalte ned i nota bak keeper. Men vi tar tak i kampen igjen og kjører på! Hannah reduserer til 2-2 på et flott langskudd og når Nora dribler seg igjennom og setter kontrollert inn 3-2 tror vi at dette skal gå vår vei. Vi har flere 100% sjanser til å punktere kampen, men utrolig nok feier Haslum avgårde nok et langskudd som går opp i stratosfæren før det ramler i nota bak vår keeper. Irriterende – eneste angrepet Haslum hadde siste del av kampen. I de siste 5 min har vi flere sjanser til å sette inn det avgjørende målet, en i tverrligger og en som spretter på målstreken, men vi lykkes ikke og kampen ender 3-3. Dette var en kamp vi hadde fortjent å vinne!