Bli kjent med A-gutta:

Daniel Berg, Lars Slemdal og Markus Kaasa var borte når bildet på tatt.

Når vi skriver 23 juni 2020, så burde det være med 1/3 av sesongen bak oss, referater som beskrev mål, seier, tap og hvordan laget presterer. I stedet så kommer en statusrapport og «bli-kjent» med i en litt mindre tabloid utgave enn hva Se og Hør kunne skrevet.

Troppen finner dere her:

Herrer A-tropp per 01.juni

Som dere ser er det noen spillere ut og noen inn. Ingen dramatikk i det, slik er fotballen.

Spillere ut:

Simen Lyngbø (Filipinene) –Brage Breivik (Frigg) –Adonai Kidane–Joakim Amandus Nilsen–Hallvard Håskjold (Ullern)–Mansour Sinyan–Emanuel Kot Tafese–Chimaobi Leroy (Rommen).

Spillere inn: Abdel Hedi-Ali (midtstopper, Gjelleråsen)–Jørgen Vedal Sjøl (back, Ørn-Horten)–Lasse Haldorsen (back, Junkeren)–Jørgen Taule (back, Skeid)—Markus Kaasa (spiss, Gjelleråsen)

Som dere ser, en rekke ut og inn. I de antall treningskampene vi har hatt, så er totalvurderingen at vi har klart oss bra. Les mer om de her:

Herrer A: Godkjent kamp

Herrer A: Vi fortsetter (den offensive) fremgangen!

Herrer A: Godkjent + mot Strømmen

Bli kjent med de nye

1) Hvorfor ønsket du å spille for Bærum?

2) Hvordan trives du i gruppa?

3) Ambisjoner for året, deg og lag?

4) Hva er din bakgrunn?

Jørgen Vedal Sjøl:

Jørgen Sjøl

1) Grunnen til at jeg ville dra til Bærum var at de ga meg muligheten til å oppnå mitt mål om å kunne spille 2.divisjon. Etter litt mer enn 1 år i Ørn Horten (3.divisjon) følte jeg at steget opp til 2.divisjon var et riktig valg.

Videre har jeg hørt mye bra om Bærum som klubb, blant annet fra venner som spiller der.

2) Trives veldiggodt i gruppen, både på- og utenfor banen. Bærum har en fin og seriøs treningsgruppe som gir alt på feltet, samtidig som det er en morsom og trivelig gjeng i garderoben. Ambisjonene mine for året er å spille meg inn i en startellever og få mest mulig minutter på banen. Samtidig som det er viktig for meg å ta steg som fotballspiller, både offensivt og defensivt. Målet for denne sesongen er å kjempe i toppen, og spille oss til en plass i kvaliken. Det krever at vi må prestere på et høyt nivå hver eneste kamp, og komme inn i en god rytme. Jeg har bodd i Sande hele livet, og startet karrierer min der. Etter mange år i Sande gikk turen til Strømsgodset. Ble juniorspiller der i omtrent 3 år, og fikk blant annet 3 kamper på G18 landslaget. Deretter gikk turen til Ørn Horten, for å ta del i et opprykk der i håp om å kunne spille 2.divisjon, noe vi rotet bort seint i sesongen… så følte jeg meg klar for et nytt steg, og syntes Bærum passet meg veldig bra. Nå gleder jeg meg ekstremt til en sesong i ny drakt, og har veldig tro på Bærum.

Abdel Hedi-Ali:

Abdel Hedi-Ali

1) Jeg valgte Bærum de er en klubb med ambisjoner og det passer med mine mål. Treningshverdagen er bra, flink gruppe og en flink trener som kan hjelpe en å ta steget videre.

2) Jeg stortrives i gruppa, de har tatt meg godt imot ifra dag 1. Herlig gjeng.

3) Mine ambisjoner for året er å spille flest mulig bra kamper og være et problem for motstanderen. Vi kan kjempe om toppen i år og jeg skal gjøre alt i min makt til å få det til.

4) Jeg har spilt i Oppsal som barn, dro til Tunisia som en 17-åring. Spilte for et av Afrikas beste lag i 3 år fra 2013 til 2016. Esperance sportive de Tunis heter de. U18-U23 og siste året en del med A-laget. Signerte ikke kontrakten de tilbydde meg for det passet ikke mine kriterier. Kom hjem og spilte et år i Ullern, før det ble seniorfotball i divisjon 2 i Tunisia i 2017-2018 for Olympique de Beja.

De tre siste årene så har jeg spilt for Gjelleråsen. Der jeg ble årets beste spiller for laget og årets beste midtstopper i serien, kåringen av RB.no

Lasse Haldorsen:

Lasse Haldorsen

1) Har hørt mye godt om hva de får ut av spillere fra lavere divisjoner. Jan-Derek har godt rykte her nordpå.

2) Gjengen er hyggelig. Løs og fin tone.

3) Fast plass for egen del, og laget skal kjempe om opprykk.

4) Bodø/glimt, så Junkeren i 3 div. Har også spilt futsal på landslagsnivå.

Jørgen Taule:

Jørgen Taule

1) Valget var enkelt for meg. Bærum gir meg muligheten til å få spille på et veldig bra nivå i en ung spillegruppe.

2) Jeg trives utrolig godt. Spillergruppa er kjempebra bra. Vi har ledertyper, klovner og noen midt-i-mellom.

3) Mine ambisjoner er å holde meg skadefri og få debutere i PostNord for Bærum. Ambisjonene jeg ser for laget er jo opprykk!

4) Som Oslo vest gutt så startet jeg med fotball i Vestre Aker, var der til 8. klasse. Ungdomsårene ble tilbrakt to t-bane stopp vestover i Ready, hvor jeg ble i nesten 6 år før jeg tilbrakte fjoråret i Skeid.

  • Markus Kaasa
Markus Kaasa

1) Etter å ha blitt invitert på trening var det ikke vanskelig å se at dette er et lag som kan kjempe oppe i toppen. Meget bra folk både på og utenfor banen, samt et trenerapparat som holder høyt nivå.

2) Det er vanskelig å ikke trives i denne gruppa, jeg har blitt tatt veldig godt imot.

3) Ambisjonene er selvsagt å kjempe i toppen. For min egen del så gjelder det å komme raskest mulig tilbake etter skaden og vise klubben at jeg kan bidra.

4) Spilt i Abildsø, Strømmen, Gjelleråsen, Bærum. 80 mål på 88 kamper på senior-nivå.

Status med sportslig leder Knut Nielsen:

Årets ambisjoner for A-Laget er å stabilisere seg på øvre halvdel av tabellen. Det vil i dagens situasjon være sluttspill med topp 7 lagene. Noe av vår styrke er at samarbeidet mellom Jr og A lag fungerer godt.

A-trener Jan Derek ser mange JR1 treninger og har god kontakt med begge jr 1 trenerne . Flere JR1 spillere har fått mulighet til å hospitere med A-laget. Aaron Kiil Olsen har allerede etablert seg på nivået, nå ser det ut til at 01-gutten Erik Frøysa gjør det samme.

Ennå er det 3-4 bak de igjen med muligheten som vi gir de.

Er du ung, så er Bærum SK klubben for deg!

Seriestart er borte mot Notodden 11 juli kl 1600

Øvrig kamper er: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=275