Bærumveggen 2021

Kjære Bærum-venner!

Det er tøft å drive fotballklubb i disse spesielle tider. 2020 var et krevende år, både sportslig og økonomisk. Nå gyver vi løs på 2021 og vi trenger din hjelp. Nå lanserer vi «Bærumveggen 2021». Vi rigger opp to gule og svarte vegger der privatpersoner og firmaer kan få sitt navn og logo plassert. De to veggene settes opp ved tribunen og inne på klubbhuset

Bærum Sportsklubb er en klubb for alle. Våre 700 spillere strekker seg fra barnefotball, ungdomsfotball og opp til vårt A-lag herrer som er en del av Toppfotballen i Norge. Vi er en klubb for Bredde og Elite – jenter og gutter, damer og herrer.

Det er et sterkt engasjement rundt klubben. En liten administrasjon og mange frivillige legger ned en fantastisk innsats for å holde hjulene i gang. Vi er i gang med å restrukturere klubben, og i sommer skal vi legge nytt kunstgress på stadion – dette er tiltak vi gjør for å styrke tilbud og fasiliteter for våre 700 fotballspillere i alle aldre.

Nå bygger vi en «wall of support». Som privatperson kan du bidra med å betale 350,- eller 500,- for en familie, for å få ditt navn plassert på Bærumveggen.

Her kan du bruke Vipps 607397 Bærumsveggen. (engangsbetaling, ikke abonnement.)

Til bedrifter selger vi veggplass til kroner 2.500 pr stk.

Ta kontakt med Espen Vessang-Nielsen, vessang@hotmail.no mob. 98106687

#bærumveggen2021