Bærum SK søker trenere til sin ungdomsavdeling

Bærum SK har et meget godt faglig og sosialt miljø for deg som ønsker å bli trener eller utvikle deg som trener og leder. Vi jobber etter klubbens sportsplan og har mange trenere og lagledere med mye erfaring både som trenere, spillere og ledere. Dette gir oss en kunnskapsrik læringsarena med store utviklingsmuligheter. Er du raus, uredd, målbevisst, ærlig og klar for ett gult og svart eventyr så er du riktig person for Bærum SK.

Vi ønsker begeistre våre spillere og foreldre å gi de mest mulig glede, inspirasjon og lærdom til fotballen som mulig. Vi er derfor på jakt etter gode trenere til klubben fra og med september 2017. Vi har lag i de fleste aldre, og trenger trenere på flere av disse. Dersom du har en trenerspire i kroppen, ung, gammel, ny eller erfaren tar vi gjerne en prat med deg. Kontakt oss via sportslig leder Henrik Dahl på henrik@baerumsk.no

Vi tenker langsiktig med våre ansettelser og har du ikke formell utdannelse så sender klubben deg på første steg i trener stigen; UEFA-C lisens. Skulle det vise seg at du blir værende i klubben så sender vi deg videre på neste steg. Dette etter nærmere avtale med hver enkelt.