Bærum SK inngår samarbeid med NTG

I skoleåret 2017/18 er det hele 14 gutter på våre juniorlag som er elever fra Bærum SK ved NTG. Målet med samarbeidet er en tettere og bedre oppfølging av Bærum SK spillere på NTG i dag og for rekruttering av nye spillere til NTG og Bærum SK U19. Sportssjef ved NTG Viggo Strømme er strålende fornøyd med den nye samarbeidsavtalen:

– Jeg er fornøyd med avtalen og ser frem til å starte et bedre og mer helhetlig prosjekt til det beste for Bærum SK spillere og NTG.

Sportslig leder i Bærum SK, Henrik Dahl, sier følgende: Bærum SK har en lang tradisjon i at jobbe med Dønski VGS, noe som klubben absolutt ønsker å fortsette med også. Nå kan nåværende å blivende Bærum SK spillere få en god oppfølging uansett hvilken fotball linje de velger.

– Først og fremst er målet at samarbeidet gi en bedre tilpasset hverdag for Bærum SK elever på NTG, på lik linje som elever på Dønski. For Bærum SK er dette en stor pusselbitt som faller på plass når det gjelder at på sikt få inn enda fler unge å sultne spillere inn mot klubbens A-stall. Bærum SK sin profil er og har vært at satse på unge spillere inn på A-laget og ambisjonen er på sikt ha 70% egenproduserte i A-stallen. Med Dønski VGS og NTG øker sannsynligheten for dette.

Videre går NTG trener Trond Andersen inn i trener teamet på Bærum SK U19 Elite.

Trond Andersen, Viggo Strømme og Henrik Dahl