Bærum, Høvik og Jardar inngår samarbeid også på Senior Dame nivå

Samarbeidet med Høvik og Jardar sikrer et godt fotballtilbud for jentene i Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no).

Sportslig utvalg har denne uken sagt at de ønsker å inngå en tilsvarende samarbeidsavtale som J13-J19, også på seniornivå for damer.  De sportslige lederne  er godt i gang med å planlegge og legge til rette for alle jenter i ungdomsfotballen fra J13 (f. 2010) til J19 (f. senest 2004).  I skrivende stund har klubbene hele 33 spillere fra årgangene 2003-2005. Dette er et er et større antall spillere enn på flere år.

I høst har det vært gjennomført 2 vellykkede cuphelger. J15 og J17 var på cup sammen på Sandar i midten av august og J17 1 div var på Hamar cup helgen etter.

Vi ser alle flere fordeler med samarbeidet i år, bl.a.:

•             Samarbeid på tvers av klubber gir flere spillere på trening, og er med på å sikre et godt fotballtilbud til flere.

•             Spillere får sjansen til å hospitere og spille på årganger over. Et eksempel er at Mille B og Marie Aa (begge 2005) har debutert på det etablerte Damelaget i 3 div. Senest nå mot topplaget Skeid, hvor sistnevnte både skåra og fikk gult kort.

•             J17 leder sin 1.div. En sterk årsak er at både spillere så vel som trener-ressurser kommer alle til gode!

•             J17 er også videre i Adidas Cup-sluttspillet og skal spille kvartfinale på Kadda ons 14/9