Bærum Høstcup: Glade barn, solskinn og moro!

For første gang så arrangerte vi i Bærum Sportsklubb en barneturnering på høsten, i tillegg til velkjente og kjære «Kalvøya Cup».  Ideen kom i fjor da det ble en erstatningscup fordi værgudene virkelig ikke var med oss når vi skulle avholde «Kalvøya Cup».

I år så ble det en selvstendig turnering, og alt fra tidlig på morgenkvisten så visste vi dette ville bli en fin dag og turnering. For denne gang var værgudene med oss, sola både strålte og varmet dagen lang.

Her har dommeren sola i øyne!  Skikkelig go`vær denne lørdagen

Skikkelig go`vær denne lørdagen. Her fra kampen Bærum-Ullern

Med cirka 40 minutter til avspark så var alt klart, og de mest ivrige begynte å strømme til. Barn i alderen 7-9 kom med foreldre, onkler, besteforeldre og hund. Gjerne med ungene som løp mot banene med følget på slep.

11`er banen var for dagen delt inn i seks stk 5`er baner. Banene, kiosk og alt som hører til var klargjort i god tid, takket være en god gruppe foreldre som virkelig sto på i dag. Et stort «TAKK» til dere alle! Skribenten var også freidig nok til å prøvesmake kakene også, og alle som en var av god kvalitet.

gutta i farta!!

Gutta i farta!

Kampene ble spilte med 2 omganger a 10 minutter per, og med en liten pause der det var tid til drikke, råd, trøst og plaster. Så arrangementet fløt fint av sted, der kampene ble startet hver halve time.

Det er alltid en glede å hjelpe til med slike arrangement, for man ser så mye idrettsglede. Ungene løper, sentrer, skyter og virkelig syntes fotball er moro! Under dette premisset var også dagens frivillige dommere skolert, gjengen som dømte kom fra JR 4 og G01/02 Bredde. Dagens skribent er nok trygg på at de hadde fått en tydelig instruks fra dommersjef Massimo.

hostcup3

Pinky viste seg på stadion til glede for de yngste, mens daglig leder Henrik var overalt denne dagen. Ingen oppgave for liten, eller for stor.

Igjen, et stort gult TAKK til alle involverte! Vi håper å gjenta dette til neste år.