Bærum G02 debuterte i 9`r.

Bærum G02 entret Frigg-cup med et meget sterkt 2002-lag i 2001-klassen søndag. Ny erfaring for samtlige med bl.a. offside og ikke-lov-med-tilbake-til-egen-keeper-regel. Første motstander er Bislett. Bærum dominerer kampen stort fram til 5 minutter igjen av kampen. Da blir det litt klabb og babb i bakre rekker og Bislett scorer på frispark etter at kampen er ferdig! 1-1. Adrian D målscorer Bærum.

Andre kamp er dagens beste. Røa blir feid av banen med 2-0. Burde vært 8-0. Bærum spiller fotball som det skal spilles og Røa har mer enn nok med å slå ifra seg. Adrian H. står på rett plass to ganger og putter ballen i mål.

Siste kamp er mot vertskapet Frigg. Treneren gambler litt med lagoppstillingen fra start, og skjønner at 7`r i serien er noe annet enn 9`r mot eldre gutter. Hjelper heller ikke at dommeren er usikker på hvilke regler som gjelder og er klart delaktig i panikk i de bakre rekker. Etterhvert får laget vårt satt seg og spillere på vante plasser tar tak og styrer kampen sikkert i havn. Marius scorer på en utsøkt chip etter nydelig gjennomspill fra Adrian D. Paul dribler halve Oslo vest og legger på til 2-0 før Adrian D. kjemper til seg ballen og serverer den på sølvfat til Ole som banker sluttresultatet til 3-0.

I dag har vi spillere med meget gode ferdigheter på nesten samtlige plasser. Vi har fart, teknikk og spillerforståelse. Da blir resultatet bra. Undertegnede ser resultater av treningsarbeidet som er lagt ned gjennom en lang sesong. Gutta som dominerer treningsoppmøte dominerer også på banen! Backrekka vår i dag er solid, og bedre vil den bli når offsidefella sitter som den skal. Midtbanen er stort sett bra, men man merker godt hvem som holder en hel kamp og ikke. Trening er viktig! Noen bør prioritere dette hardere framover om de skal holde nivået!

Trekker fram et eksempel til ettefølgelse i siste kamp: samtlige spillere er slitne etter tre tøff kamper. To i utgangspunketet tapte baller blir jobbet opp av midtbanespiller Adrian D. dypt inne på motstanderens halvdel. Begge vinnes tilbake etter knallhard jobbing. Den ene serveres på sølvfat og ender i mål. Den andre blir mesterlig reddet av keeper. Dette er en innstilling som varmer et trenerhjerte. Adrian D. har vært på samtlige treninger i år……100 %.

På Bærum spilte idag: Martin (flott keeperjobb i 1. kamp), Paul (mannen som løper opp alt og alle), Jesper (sikkerheten selv), Ulrik ( blir bare bedre og bedre), Christian ( terrieren som tackler som om han veide 60 kg,men kun veier 30!), Rohit ( meget godt blikk for spillet), Mathias ( MEGET godt blikk for spillet, selvom han ikke kom helt med idag), Marius ( terrier og alltid skuddkanonen klar), Adrian H ( på rett sted til rett tid), Adrian D( kobraen som hugger så snart sjansen er der), Pramilan ( meget klok og god spiller som MÅ prioritere treninger framover) og Ole ( slepen teknikk og godt overblikk)