Attila klar for 2 år i Bærum SK

Bærum SK har sikret seg en lovende stopper fra Fana IL. Attila er en spiller som fått sin fotball utdannelse i Viking Stavanger, der han spilte i fire år. Videre så har unggutten A-lags erfaring fra Lysekloster, Førde og senest nå Fana.

Jeg valgte Bærum først og fremst pga. trenerteamet og fordi jeg så en sulten spillergruppe fra dag én, som har samme ambisjoner og mål som meg selv. Det er en utrolig fin gjeng, som tok meg kjempe godt i mot, og som jeg ser at jeg kommer til å trives med over tid. I tillegg så liker jeg filosofien og spillestilen til Jan Derek og Georg. Det er en spillende spillestil som passer meg utmerket. Jeg ser frem til 2 fine og spennende år i Bærum SK, der jeg først og fremst håper på å kunne utvikle meg som fotballspiller, men også som menneske. Jeg er en person med høye ambisjoner, og store forventninger til meg selv, og føler jeg har kommet til riktig sted for å kunne oppnå målene mine i forhold til dette. – Markus Mark Attila #15

Her header Markus inn mål mot Sandnes Ulf

Markus har fantastisk holding til spillet og livet. Han er offensiv i sitt spill. Gutten har ambisjoner på lagets og sine egne vegne. Overbevist om at han kommer til å bidra hver økt og kamp til at laget blir bedre. – Henrik Dahl, Daglig og sportslig leder