Åpen invitasjon til årets juniorbredde tur

I år går ferden til Rwanda. Landet ligger midt i Afrika og er vel mest kjent blant nordmenn for det forferdelige folkemordet som skjedde i 1994. På imponerende kort tid har landet stabilisert seg og i stor grad funnet forsoning. Jeg var selv i landet i 2013 og nå nylig i 2019-

I år er JR 3 og JR 4+ Senior bredde klare for dette spennende reisemålet!

Nå ønsker vi å invitere flere med på vår tur!  Les mer og ta kontakt med Massimo om du er nysgjerrig

Rwanda ligger midt i Afrika og er et av de minste landene på kontinentet!

Nå vil vi også informere at vi har plasser åpne for folk på andre lag som leser dette, og har du etter å ha lest reiseprogrammet lyst til å få vite mer så ta kontakt med Massimo (kontaktinfo nederst)

Praktisk info:

Avreise:

3 juli-13 juli     Senior Bredde+ Jr 3

2 aug-13 aug   Junior 4

Pris inkl fly, overnatting, lokal transport og opplegg   – 9600

 

Program:

Dag 1-4 vil tilbringes i hovedstaden Kigali og omegn. Her vil fokus være mest på historien til landet, og i særdeleshet 1994.  Vi vil besøke folk som selv opplevde folkemordet, på begge sier. Besøke minnesmerker og museum knyttet til det.

Brutal forhistorie

Dag 5-12 så går ferden vestover ca 2 timer med bil til byen Muhanga. Her har organisasjonen Azizi Life hovedkvarter, og det er de som legger disse dagene til rette for oss. Her vil vi jobbe på barnehjem for funksjonshemmede, der vi leker, lager mat og tilrettelegger dagen til barn som har en helt annen hverdag på alle måter enn vår egen.

Storslagen natur

Vi vil videre reise enda mer på landet, og overnatte i jordhytter. Der vi for å få mat må samle på åkeren eller klatre i trær.

I dagene 8 og 9 så skal vi til Nyungwe National Park, der vi skal gå i en av Afrikas tetteste regnskog. Selvsagt med guide. På denne turen vil vi se diverse aper, fugler og annet smått. Også store fossefall er en del av turen

Bo lokalt slikt som dette gjorde jeg i 2013.. Det er et minne for livet!

 

Gutta vil frem mot tur ca 2 aug ha noen temakvelder som gir de innblikk i historie, mat og kulturen til dette fascinerende landet!

 

Ta kontakt med Erik Massimo Herstadhagen om dette pirrer nysgjerrigheten og du vil vite mer!

916 916 95 eller  erikmassimo@gmail.com