Anwar Pellegrino klar for Bærum SK

Det er med glede vi kan presentere Anwar som har signert for Bærum. Han kommer nærmest fra to år i topplaget Lyn.

Jeg har fulgt med på Bærum i flere år, mye pga strorebror Amahl på mange måter kickstarta karrieren sin der, samt Tokki og Kot har gjort ganske så mye av det samme og gjort gode figurerer der, og tatt steget videre. Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg som spiller og både tror og håper jeg kan det i denne klubben. Jeg har som mål hvert år og holde meg skadefri, utvikle meg til det bedre både på og utenfor banen, og samtidig få meg nye utfordringer.  Av andre personlige grunner er Bærum et stykke næremere og gjør det lettere å komme seg inn på trening samtidig som nivå er et hakk høyere enn hva jeg har spilt de to siste årene. Samtdig er det en veldig fin spillergruppe som jeg kjenner godt til og tror at kan bli bra både på og utenfor banen over tid. Liker Det engasjementet og den «rett på» holdningen til trenerteamet og håper dette er klubben jeg kan ta enda et steg i riktig retning med for utvikling personlig og for klubben. – Anwar Pellegrino

Anwar Pellegrino 2019

Anwar er offensiv kantspiller som kommer til å gi A-laget en X-faktor. Han er en spiller som trent med oss flere ggr i løpet av de siste to årene. Vi kjenner naturlig nok han godt da broren hans (Amahl) spilte her noen år. Pellegrino gutta er begge meget gode gutter og ikke minst meget gode fotballspillere. Vi håper og trur at Anwar kan utvikle seg såpass at han tar like store steg som sin eldre bror. Kanskje til og med større steg. – Henrik Dahl, daglig og sportslig leder