G02: Amputert Bærum 2 slo Verket i siste kamp før ferien

Vanligvis er Bærum 2 hele 12 spillere. Med tre forfall lå det ann til litt mer spilletid i dag. Men når vi fikk ytterligere to forfall rett før kamp, begynte det å bli litt tynt.

Hva gjorde vel det; Jesper og Adrian D var som vanlig på plass for å se på kampen, og de stilte velvillig opp som reserver. Joggesko og badeshorts var ingen hindring, veldig sporty gjort, takk skal dere ha!

Kampen åpnet litt forsiktig, og det var Verket som gikk opp i ledelsen etter ca 10 minutter. Til tross for en våt og ugrei bane på Kalvøya fikk Bærum til en del fint spill, og utlignet etter hvert ved et langskudd av Ole. Litt senere spiller Bærum seg fint inn i feltet, og Pramilan scorte fra kloss hold. Verket spiller også god fotball, og det var gøy å se at «nye» forsvarspillere som Adrian H og Mathias også kan rydde godt opp bak. Mot sluttten av omgangen dekker Verket et langskudd fra Ole med hånda. Det blir straffe som settes i mål av Ole. 3-1 til pause. Verket åpner bra i andre omgang, med større intensitet.

Vi følger opp, og lykkes bra med å være tett på og først på ballen. Etterhvert går vi opp i 4-1 med et langskudd fra Adrian D. Deretter følger Adrian H opp og det står 5-1, før Adrian D nok en gang øker ledelsen, til 6-1. Deretter reduserer Verket, før Adrian igjen sørger for å øke ledelsen, på frispark. Til slutt reduserer Verket og sluttresultatet blir 7-3.

Dagens spillere; Philip – sikker i mål og med godt pasningspill i andre omgang, Ulrik – rydder opp bak og med flere gode raid fremover og god keeper i andre omgang, Ole – var først på ball og godt plassert i hele kampen, Adrian H – teknikken sitter og gode skudd, Lars – gir seg aldri og god på midtbanen, Jesper – jobber som en helt gjennom hele kampen, Adrian D- god både fremover og bakover på banen, Pramilan – sikker bak og bra pasninger kampen i gjennom, Mathias – som alltid en konstant trussel. Forfall i dag var Ragnar, Marius, Magnus, Semir og Gardar. Takk til Geir for god kampledelse!