Alltid Gule Max og Christian er nå på A-laget

Christian Selvær Arvesen og Max Benjamin Myrmo har to ting til felles:

  • De er gode og seriøse spillere som vil opp og frem
  • De har begge kun spilt i Bærum og har tatt ethvert steg som klubben har utfordret de på!

Det seneste steget var å starte i derbyoppgjøret mot Asker for Herrer A!

Alltid i Gult: Christian Selvær Arvesen og Max Benjamin Myrmo (Født 2002 og 2003).
  • Dere har 13 og 12 år i klubben, hva har holdt dere i Bærum SK hele veien?

MaxAllerede som 13-åring fikk jeg muligheten til å hospitere. Da hele tre år opp med vårt 2000-sats som Luke Torjussen på den tiden trente. Senere fikk jeg sjansen for 2002 under Anders Jordet.

I tillegg var det alltid et bra nivå for mitt eget 2003-lag som ble trent av Fred og Seb Troupe. Der hadde vi et veldig godt samhold i laget og jeg har alltid trivdes med utfordringer og det sosiale rundt. For klubben har mye fokus på trivsel rundt fotballen også.

ChristianFordi jeg alltid har blitt satsa på her. Slik har det vært siden jeg var 13 år. Så hadde jeg i tillegg de fleste vennene mine her. For klubben er dyktige på å ha lag for alle nivåer.

  • Dere har begge valgt fotballinje på NTG og Dønski, hvordan har de tre skoleårene vært for dere?

ChristianSå å si perfekt. Juniortrener er i klubben og ansatt på NTG. Derfor fikk jeg tett oppfølgning, innspill hele veien og kanskje aller viktigst at trener/lærer hadde stålkontroll på belastning. Kan ikke huske at jeg har slitt med skader av den type, og det er takket være godt samarbeid mellom Bærum og NTG.

MaxJeg valgte Dønski fordi jeg ville kombinere med satsfotball og skole. Begge deler ligger nært hverandre og det gjør det lettere å legge opp en sats-hverdag i fotball. Tre år senere så kan jeg anbefale dette til alle som vurderer å gjøre dette nå!

Også sparer jeg tid, har alltid vært en Bærumtrener tilstede og de har kontroll på treningshverdag og utvikling.

  • Hvilke personer her nede på «Kadda» har betydd mye for deres utvikling?

ChristianJan Derek Sørensen og Trond Andersen. Er de to som har vært mine trenere lengst. «JD» flyttet meg tidlig opp ett år til vårt gode G2001-lag. Så bygget Trond videre på det når jeg spilte juniorfotball i Interkrets og Herrer B (4 div). Så jeg har virkelig gått gradene og klubben har som nevnt lag på de aller fleste nivå, slik at de tilbyr riktig lag til hver enkelt!

MaxSebastian og Fred Troupe. De var trenerne mine fra G13 til og med G16. Brødrene var veldig engasjerte, og man kunne alltid prate med de. Seb har erfaring selv som toppspiller, så jeg fikk gode tips derfra.

Så ble jeg juniorspiller og da har Trond og Daniel (Mitchell Moe) fulgt meg opp bra. Nå har Daniel vært linken fra Dønski og inn mot klubb, så jeg fikk det jeg søkte etter der.

Viktig for meg å få frem at jeg er takknemlig for at Jan Derek ga meg sjanse på Herrer A. Det ga meg en ekstra motivasjon og var avgjørende for at jeg fortsatt satser på fotballen!

  • Hvordan er fotballhverdagen?

Begge toDet er en økt på skola, så blir det en økt her på «Kadda» på ettermidagen. En av øktene er rolig og en hardere. Blir alltid koordinert fordi samarbeid klubb og skole fungerer!

  • Dere kjenner de fleste her nede, hvordan vil dere beskrive miljøet rundt klubbhuset?

Christian: Mye trivelig folk. Er noen som gjør veldig mye for klubben, og de har likevel tid for å stille opp for oss med faste tacomiddager etter trening, organisere sosialt etc.

Kadda er mitt tredje hjem etter hybel og Haga golf, for jeg sitter igjen mye etter øktene for å snakke med gutta og bidragsyterne.

  • Så til slutt, hvordan var det å starte sammen mot Asker?

ChristianMin kuleste opplevelse på fotballbanen så langt. Mest fordi jeg og Max dominerte mot eldre spillere fra Asker.

Max At klubben tør å sette meg inn på mot Asker, da vet jeg de vil noe med meg! Disse derby-kampene er tøffe og viktige. Så nå vet jeg at klubben har en plan med meg!