Alltid Gul- i helgen ble Mathias tatt ut i A-lagtroppen

Mathias Ødegaard Aasen har spilt fotball i klubben siden han klarte å sette det ene beinet foran det andre. Han har alltid vært en viktig brikke for vår sterke 06-gjeng, som har gitt «Matti» en god utviklingsarena for ungdoms- og nå seniorfotball.

Fra Kalvøya Cup 2012

Det seneste året har Mathias tatt raske steg i sin utvikling, og tatt steg til G19, så Herrer B, før han i dag er med Herrer A. Det etter å ha spilt noen Herrer B-kampen og trent med A-laget de siste ukene

  • Hvordan startet det hele i Bærum?

Det var meg og en god gruppe venner fra nabolaget på Høvik som ble samlet sammen av Staale (Myrstad). Siden har de alltid vært på lag, og vi ble stadig flere. Så kom det også enda flere trenere inn i bildet. Så fra åra-alderen var vi mange som var veldig ivrige. Vi har nok trent mer enn snittet for barn når vi vokste opp.

  • Hvordan har de senere årene vært?

06gjengen er en sterk gruppe på og utenfor banen. De fleste kompisene mine har samme lidenskap og lek med ball og trening har alltid vært det vi har brukt tiden vår på. Så vil jeg få frem flere fra 06-laget som har trent med G19. Tarik, Casper, Adi er noen av de.

Klubben er veldig flink på å gi oss utfordringer og følge oss opp. Så jeg tror nok flere enn meg vil få muligheten også! I det siste så har jeg fått muligheten på G19, så ble det fort Herrer B (4 div) og i dag gleder jeg meg til å være med i troppen i PostNord.

Her som vinner av Adidas Cup i 2019!
  • Hvordan vil du beskrive deg som spiller?

-Jeg har alltid 100 % innsats og kriger. Så er overblikk og pasningsfot noe jeg terpe på hver dag. Noen venner fleiper litt med at jeg «kan» heade.

I samtale med A-lagstrener Bård Heggset
  • Så- nå som kampen er unnagjort, hvordan var det?

Kul opplevelse. Jeg kjenner jo litt til A-gutta etter å ha trent. Men alt fra kampforberedelser, garderobeprat og være ute på matta før kamp var morsomt å oppleve. Er takknemlig for mange gode voksenpersoner i klubben som ser meg og følger med opp. Nå skal jeg jobbe videre for å utvikle meg videre! Da vet jeg at Bærum gir meg sjansen!