Dana cup – alle Bærums lag videre til A-sluttspill

Fantastisk flott start på Dana Cup for Bærum SK sine lag i Dana cup. Alle lagene har gjort en formidabel innsats med mye godt spill og gode resultater. Dette har resultert i at alle lagene har gått videre til A sluttspill.

Etter en litt huskete tur nedover til Fredrikshavn var det flott å være tilbake på Halvorsminde efterskole. Fantastisk vertskap, strålende kjøkken og gode treningsmuligheter. 3 av de 5 lagene fra Bærum SK som deltar i årets Dana cup er innkvartert på Halvorminde. I forkant av turneringen har vi hatt 2 fine dager med treninger og en optimal forberedelse til cupstart tirsdag morgen. Dette gir god klubbsamhold på tvers av lag og årganger.

Det var spente spillere, trenere og supportere som startet opp cupspillet tirsdag morgen. Kampene har gått over all forventning. Det er prestert gode kamper og resultater fra alle lagene. I år har Bærum SK med 2 guttelag i G12 som spiller 9’er fotball. 2 guttelag i G13 og et jentelag i J15 som spiller 11’er fotball.

Jente laget har gått ubeseiret gjennom gruppespillet med 2 seire og en uavgjort og endte som nummer 1 i sin gruppe. De skal dermed spille 1/16 dels finale i morgen tidlig mot Namsos.

I G12 har begge lagene endt som gruppevinnere etter 5 seire og 1 uavgjort kamp. Bærum SK 2 møter Vidar FK i sin 1/16 dels finale, mens Bærum SK 1 har gått direkte videre til 1/8 dels finalen.

I G13 gikk også begge lagene videre til A-sluttspill, et som gruppevinner og det andre laget endte på en god andreplass i sin gruppe etter litt uflaks i første kampen. Lagene vant 4 av sine kamper, 1 uavgjort og et tap. Bærum SK1 spiller 1/32 finale mot Træff FB i morgen, mens Bærum SK 2 har gått direkte videre til 1/16 finale.

Vi krysser fingrene og satser på mye bra spill og resultater i morgen også. Gul og Glad hilsen fra Danmark.