Alexander klar for to nye år

Alexander R Olsen har valgt å forlenge sin kontrakt med Bærum Sportsklubb 2019 og 2020. Dette er vi selvsagt meget glade for at han gjør.

Bærum SK er ett perfekt sted for unge spillere som ønsker å bli gode. Jeg liker klubben og fremfor alt spillergruppa. Det er en god miks av spillere med erfaring og spillere som er unge og sultne. Denne miks gir meg muligheten å utvikles videre som fotballspiller. – Alexander R Olsen.

Alexander kom til Bærum SK før sesongen 2017. Han har gått gradene i Strømsgodset før han høsten 2016 hadde ett kort og suksessrikt halvår i 4.div laget Drafn. Her fikk han verdifull erfaring av å spille med seniorer. Noe han hadde bruk for i det han kom til Bærum SK sin A-stall. Sportslig leder Henrik Dahl har bare gode ord å si om Alexander.

Alexander har viljen, disiplinen og fysiken for å kunne utsette seg for den trening som kreves for å nå sine drømmer og mål. Samt så har han viljen at konkurrere mot seg selv og andre. Han har slitt noe med skader og trenger kontinuitet med fotballtrening. Alexander har en mentalitet som jeg er sikker på gjør at han kommer til å ha en god progresjon som spiller her i Bærum SK.  – Henrik Dahl, Sportslig & Daglig leder