Adonai Kidane klar for Bærum SK

Adonai Kidane har valgt å skrive to-års kontrakt med Bærum SK. 20-åringen fra Holmlia kommer nærmest fra Nybergsund/Trysil der han spilte nærmere 20 kamper i 2018. Før det spilte han for Grorud.

Syns det er et spennende prosjekt på gang i Bærum SK og det er noe jeg har lyst til å være en del av. Gleder meg til å vise hva jeg er god for samt så ønsker jeg å trene for utvikles videre for å kunne ta steg i karrieren min. – Adonai Kidane, Bærum SK

Adonai er forsvarsspiller med back som foretrukket posisjon men kan også spille kant.

Adonai er en sulten ambisiøs gutt med gode egenskaper som spiller og menneske. Han sin fremste styrke er at han er god til å lese spillet som back og ikke minst så er det en bra gutt med gode holdninger. Vi gleder oss til å følge utviklingen hans. – Henrik Dahl, sportslig og daglig leder