Aaron Kiil Olsen signert for Bærum SK

Idag signerte Aaron Kiil Olsen 2-års kontrakt med Bærum SK. Aaron har spilt i klubben siden han var 13 år og har fått en solid fotballutdannelse i Bærum SK av sine trenere Jan Derek Sørensen (2014-2017) og i år Trond Andersen.

Jeg vil satse videre i Bærum SK fordi det er en utrolig bra utviklingsarena. Det at jeg har fått muligheten så tidlig viser at de vil satse på unge spillere og ser etter de i avdelingene under. Jeg føler at jeg nå bare må bevise at jeg hører hjemme i troppen og ser frem til sesongen som kommer. – Aaron Kiil Olsen, Bærum SK.

Redaksjonen når en strålended fornøyd sportssjef.

Vi har lenge vist at Aaron har ett stort potensiale og det har bare vært ett spørsmål om når han skulle opp i A-stallen. Igjen så har vi en ung spiller som er sulten på å bli best mulig og gjør alt han kan for å bli det. Nå er det opp til Aaron, og de andre ung gutta, å vise at de hører hjemme i A-troppen. – Henrik Dahl, sportslig leder.